fbpx

Τα πάντα για τη Football Stars Day!

Η Football Stars Day είναι μια μέρα αφιερωμένη στο ποδόσφαιρο και την κοινωνική προσφορά, με τη δράση να αρχίζει στις 12:00, να κορυφώνεται στις 16:00 και να διαρκεί έως τις 19:00!

Με σύνθημα “Ποδόσφαιρο – Διασκέδαση – Προσφορά” διεξάγεται το προσεχές Σάββατο (30/12) στο ΓΣΠ η Football Stars Day, την οποία συνδιοργανώνουν ο Εθελοντικός – Φιλανθρωπικός Οργανισμός των Ποδοσφαιριστών “Γκολ στη Ζωή” και η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου.

Πρόκειται για μια ημέρα αφιερωμένη στο ποδόσφαιρο, στην οικογένεια και στην κοινωνική προσφορά, που αρχίζει στις 12:00 το μεσημέρι, κορυφώνεται στις 16:00 και διαρκεί μέχρι τις 19:00. Μια εκδήλωση που δίνει την ευκαιρία σε όλους τους φιλάθλους, όλων των ηλικιών, να πάνε στο γήπεδο και να δουν από κοντά αγαπημένους ποδοσφαιριστές.

Αποκορύφωμα της Football Stars Day είναι o αγώνας των θρυλικών άσων των κυπριακών γηπέδων, ο οποίος ξεκινάει στις 16:00 και στον οποίο θα λάβουν μέρος περίπου 50 Legends του κυπριακού ποδοσφαίρου.

Θα ακολουθήσει ο αγώνας των All Stars του Πρωταθλήματος Cyta, όπως επιλέχθηκαν μέσα από ψηφοφορία του κοινού. Και οι δύο αυτοί αγώνες θα γίνουν στο κυρίως γήπεδο του ΓΣΠ. Προπονητές των Ξένων θα είναι οι Ιντιάκεθ – Δώνης και των Κύπριων οι Αυγουστή – Χ. Μιχαήλ.

Εισιτήρια πωλούνται από τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ και στο www.goalstizoi.com.cy. Κοστίζουν €10 και €4 για παιδιά έως 12 χρόνων. Όλα τα έσοδα από τη διοργάνωση θα διατεθούν για την ανέγερση μιας νέας πτέρυγας στο Μακάρειο Νοσοκομείο.

Οι Guest Stars

Επίτιμος Προσκεκλημένος της διοργάνωσης είναι ο Πρωταθλητής Κόσμου και Ευρώπης Κριστιάν Καρεμπέ, ο οποίος είναι Ambassador του UEFA Foundation for Children, το οποίο στηρίζει το “Γκολ στη Ζωή”.

Στο Fun Park της διοργάνωσης θα είναι από τις 14:00 έως τις 16:00 τα αστέρια του ποδοσφαίρου καθώς επίσης και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, για να μοιράζει αυτόγραφα και να φωτογραφίζεται με τον κόσμο. Παρών θα είναι επίσης και οι παρουσιαστές της διοργάνωσης Χρήστος Φερεντίνος και Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Το πρόγραμμα

Η δράση ξεκινάει από τις 12:00 το μεσημέρι με Αγώνα Δημοσιογράφων και Εταιρικό Τουρνουά στο Εθνικό Στάδιο Στίβου.

Στις 15:00 η Εθνική Γυναικών θα αντιμετωπίσει ομάδα επίλεκτων του γυναικείου πρωταθλήματος. Στις 12:00 ανοίγει και το Fun Park με πολλά παιχνίδια και διαδραστικές δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους.

Αγαπημένοι νυν και πρώην ποδοσφαιριστές και καλεσμένοι θα μοιράζουν αυτόγραφα. Θα υπάρχει μουσική και δώρα από τον Άγιο Βασίλη και πολλές εκπλήξεις. H είσοδος τόσο στο Στάδιο Στίβου όσο και στο Fun Park είναι δωρεάν.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

12:00 Έναρξη Λειτουργίας Fun Park
Αγώνας Δημοσιογράφων
13:00 Εταιρικό Τουρνουά
15:00 Αγώνας Γυναικών
16:00 Αγώνας Legends
17:00 Αγώνας All Stars

Μεγάλοι Χορηγοί της Football Stars Day είναι η ΟΠΑΠ Κύπρου, Τράπεζα Κύπρου, Πετρολίνα και οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ. Θεσμικοί Υποστηρικτές είναι ο ΓΣΠ και ο ΠΑΣΠ, ενώ Τηλεοπτικός Συνεργάτης είναι η Cytavision.

Υποστηρικτές είναι η AJK Wealth Management, ο Όμιλος Χαράλαμπος Πηλακούτας, οι Φούρνοι Ζορπάς, ο Όμιλος Φώτος Φωτιάδης και το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας ενώ Επίσημοι Συνεργάτες είναι οι εταιρείες Landas Colour, SEMIO Productions, 7Q, PwC, ACS Courier, Opium Works, Think CRM και Copytex. Επίσημος προμηθευτής αθλητικού υλικού είναι η Macron ενώ τη φιλοξενία των VIP στο γήπεδο ανέλαβε το Lemon Park. Χορηγός Φιλοξενία είναι το ξενοδοχείο Hilton Cyprus.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.goalstizoi.com.cy/footballstarsday.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending