fbpx

Οι καλύτερες αθλητικές στιγμές του 2017!

“Πάει ο παλιός ο χρόνος, ας γιορτάσουμε παιδιά…” CUT! Κανεί πελλάρες, σοβαρευτείτε λλίο!

Άλλο ένα έτος πάει, πολλές στιγμές, καλές και κακές, που κάθε 31 του Δεκέμβρη, εμένα προσωπικά περνούν μπροστά μου όλη μέρα, όπως που να μου συμβαίνουν ξανά. Κάπου εκεί που μπαίνω στα highlights, εμφανίζεται μπροστά μου ο Αντρέας Πογιατζιής, ο εθνικός μας αθλητικογράφος και μου κάνει μια αθλητική ανασκόπηση του έτους.

Φέτος είπα να τον προλάβω, και να κάνω εγώ σε εσάς μια αθλητική ανασκόπηση του έτους που σιγά σιγά φτάνει στο τέλος του. Είστε έτοιμοι;

1
Ποδόσφαιρο

Από πού να ξεκινήσω και πού να τελειώσω; Συγκινήσεις, “Βασίλισσα” και οι ομάδες τίναζαν την μπάνκα στον αέρα η μία μετά την άλλη!

  • Η “Βασίλισσα” της Ευρώπης Real Madrid, κερδίζει τον τίτλο των τίτλων για 2η συνεχόμενη φορα.
  • Ο σταρ της προαναφερόμενης, Cristiano Ronaldo, ήταν για άλλη μια φορά επιβλητικός μέσα στη χρονιά ισοφαρίζοντας τον Messi στις χρυσές μπάλες, και έκλεισαν μία δεκαετία χωρίς να αφήσουν άλλον να ακουμπήσει
  • Τα γήπεδα άφησαν κάποιοι απο τους αγαπημένους μας θρύλους του αθλήματος, με έντονο το Ιταλικό στοιχείο.Ο Francesco Totti το καλοκαίρι που μας πέρασε, έδωσε τους τελευταίους του αγώνες με την “Λύκαινα”, και ο Pirlo μας έδωσε την χαριστική βολή με την ανακοίνωση του ότι αφήνει την ενεργό δράση, και από πάνω ήρθε και ο Kaka να μας δώσει την χαριστική βολή.
  • 222 εκατομμύρια η ρήτρα του Neymar της Barcelona, και η Paris S.G. δεν διστάζει να την πληρώσει, και τον κάνει δικό της. Δεν της αρκεί μόνο αυτό, κλείνει δανεικό, με 180 εκατομμύρια σαν option αγοράς, το νέο wonderkid του παγκόσμιου ποδοσφαιρικού χάρτη Kylian Embappe,
  • Χωρίς Ιταλία θα γίνει το Παγκόσμιο Κύπελο του 2018 στη Ρωσία, αφού αποκλείστηκε στα προκριματικά που έλαβαν χώρα το 2017.

2
Καλαθόσφαιρα

Στην αμερικάνικη όψη του αθλήματος και το ΝΒΑ, είχαμε την αποκαθήλωση του βασιλιά Lebron και την στέψη των Golden State Warriors των Stephen Curry και Kevin Durant.

Ενώ στην Ευρώπη και την Euroleague, ο Ολυμπιακός Πειραιώς έχασε από την τούρκικη Fenerbahce και στέρησε στην Ελλάδα, την χαρά του Ευρωπαικού τίτλου.

3
Αντισφαίριση

Η επιστροφή του Βασιλιά του αθλήματος, Roger Federer εκεί που του αξίζει, που νίκησε τον αίωνιο αντίπαλο του, Rafael Nadal στο Αυστραλιανό Open. Στο αντίστοιχο τουρνουά, στην κατηγορία των γυναικών, η Serena Williams, μόλις 3 μήνες μετά την γέννηση του παιδιού της, μας εντυπωσιάζει κερδίζοντας τον διαγωνισμό.

4
Στίβος

Η χρονιά που μας πέρασε, είχε πολλές σπουδαίες στιγμές για τον στίβο, αλλά τα βλέματα όλων μας ήταν στον ένα και μοναδικό Usain Bolt, που προδόθηκε από τα πόδια του στον τελευταίο του αγώνα. Δεν τα κατάφερε, και στα 200μ. του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στο Λονδίνο, ο Justin Gatlin κέρδισε, και υποκλίθηκε μετά στον γρηγορότερο άνθρωπο στον κόσμο.

5
Μηχανοκίνητος Αθλητισμός

Στην Formula 1, πρωταθλητής στέφθηκε για 4η φορά στη καριέρα του ο Βρετανός, Lewis Hamilton με την ομάδα της Mercedes.

Στο πρωτάθλημα του WRC, τις πίστες του Monte Carlo με την ομάδα της RedBull και το μοναδικό αγωνιστικό της Ford, ο Sebastien Ogier δάμασε κάθε στροφή και στέφθηκε πρωταθλητής.

Στο MotoGP Season 2017, νικητής ήταν ο νεαρός Marc Márquez με την Honda μηχανή του και την ομάδα της Repsol.

Εύχομαι σε όλους να έχουμε ένα ακόμα πιο συναρπαστικό 2018 και να είναι γεμάτο με ακόμα πιο συγκλονιστικές στιγμές.

Η ομάδα του StudentLife Sports εύχεται σε εσάς και τις οικογένειες σας “Καλή Χρονιά”!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending