fbpx

Αυτούς ψήφισαν οι αναγνώστες μας σαν κορυφαίους του 2017!

Μια σπουδαία χρονιά για τον αθλητισμό μας ανήκει πλέον στην ιστορία. Σπουδαίες διακρίσεις, τόσο σε ατομικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο χαρακτήρισαν το 2017 με το StudentLife Sports να σου δίνει την δυνατότητα να ψηφίσεις ποιους θεώρησες εσύ ως κορυφαίους.

Έτσι, δημιουργήσαμε το σχετικό poll με την ψηφοφορία να τελειώνει χθες (3/1) και πλέον ήρθε η ώρα για την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων! Χωρίσαμε το poll σε 3 κατηγορίες: κορυφαίος αθλητής, κορυφαία αθλήτρια, κορυφαία ομάδα.

Πάμε να δούμε παρακάτω ποιοι ήταν οι καλύτεροι το 2017! Ποιους ψήφισες εσύ;

 

1
Κορυφαίος Αθλητής

Σε μεγάλο ντέρμπι εξελίχθηκε η πρωτιά για τον κορυφαίο αθλητή του 2017! Αντρέας Σιζόπουλος και Απόστολος Παρέλλης έδωσαν μεγάλη μάχη με τον καλαθοσφαιριστή της ΑΕΚ Λάρνακας να κερδίζει τις προτιμήσεις με ποσοστό 34%. Με ποσοστό 31% έμεινε 2ος ο δισκοβόλος μας.

Την 3η θέση κατέλαβε ο Πιέρος Σωτηρίου της Κοπεγχάγης με 15%, ενώ και η 4η θέση ήταν ποδοσφαιρική υπόθεση, αφού την κατέλαβε ο Κωνσταντίνος Λαΐφης της Standard Liege με ποσοστό 12%. Μάριος Γεωργίου και Μάριος Γιάγκου περιορίστηκαν στην τελευταία θέση με 4% ο καθένας.

2
Κορυφαία Αθλήτρια

Η εξαιρετική σεζόν που έκανε η Νεκταρία Παναγή ήταν ικανή να την αναδείξει με σημαντική διαφορά ως κορυφαία αθλήτρια στις προτιμήσεις σου. Η αθλήτρια μας συγκέντρωσε το 41% των ψήφων, με την Ναταλία Ευαγγελίδου να κατατάσσεται 2η με ποσοστό 21%.

Κυριακή Κουτούκη και Καρολίνα Πελενδρίτου μονομάχησαν για την 3η θέση, με την παραολυμπιονίκη μας να την κατακτά στο νήμα, αφού συγκέντρωσε 16%. Με 15% η αθλήτρια πολεμικών τεχνών κατέλαβε την 4η θέση.

5η αναδείχθηκε η Άντρη Ελευθερίου με 7%.

3
Κορυφαία Ομάδα

Στον ομαδικό αθλητισμό, η ποδοσφαιρική ομάδα του ΑΠΟΕΛ αναδείχθηκε κορυφαία ομάδα του 2017 παίρνοντας το 30% των ψήφων. Με 23% η πετοσφαιρική ομάδα αντρών της Ομόνοιας κατετάγη 2η και τον μπασκετικό Κεραυνό να καταλαμβάνει την 3η θέση με ποσοστό 19%.

Ο ποδοσφαιρικός Απόλλωνας πήρε την 4η θέση με 16%, ενώ η φουτσαλική Ανόρθωση κατέκτησε την 5η θέση με 12%.

Σε ποιούς εμπιστεύτηκες εσύ την ψήφο σου;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending