fbpx

Ρωτήσαμε 5 Κύπριους για τις πιo παράξενες ευχές που έκαναν για τη νέα χρονιά!

Με τη νέα χρονιά έρχονται μαζί και όλα τα καινούρια ξεκινήματα που θέλουμε να κάνουμε!

Όπως άλλα τόσα, έτσι και οι ευχές μας είναι περίεργες και δεν μοιάζουν απραγματοποίητες στα μάτια μας, μέχρι να καταφέρουμε να τις πραγματοποιήσουμε.

Για να δούμε παρακάτω τις πιο περίεργες ευχές που έκαναν 5 Κύπριοι για τη νέα χρονιά (και αν αγγίζουν λίγο την πραγματικότητα):

1
 Ελίνα,19 χρονών

  • Χμμ… Λοιπόν η νέα μου ευχή για τη νέα χρονιά είναι μαζί με όλα τα άλλα, να πάω στην Αγγλία που είναι μια χώρα που λατρεύω.. ΑΥΡΙΟ όμως και χωρίς να χρειαστεί να πληρώσω. Ναι, όντως, ξέρω πως είναι κάπως περίεργο, όμως ποτέ μη λες ποτέ στα όνειρά σου!

2
Ελένη, 19 χρονών

  • “Η νέα μου ευχή για το νέο χρόνο, η οποία είναι η ίδια με τα προηγούμενα χρόνια, με τις υπόλοιπες ευχές μου, είναι… να τρώω ότι τραβάει η ψυχούλα μου και όποτε θέλω, φαγητά και γλυκά και να MHN παχαίνω! Να μη σκέφτομαι τις θερμίδες πλέον ρε παιδί μου! Τώρα αν είναι κοντά στην πραγματικότητα, ναι νομίζω για κάποιους άλλους που έχουν καλό μεταβολισμό και δεν παχαίνουν με τίποτα.”

3
 Ιουλιέτα,19 χρονών

  • Να μπορούσαμε οι άνθρωποι να μιλάμε τη μισή ημέρα και την άλλη μισή όχι, ώστε να μη βγαίνει η φωνή μας και για να μπορούμε να λέμε τα σημαντικά. Κατά την υπόλοιπη διάρκεια της ημέρας, να σκεφτόμαστε μόνο, ώστε να είμαστε και πιο συνετοί στις αποφάσεις μας. Λίγο αδύνατη ευχή ε…;

4
Νικόλας, 17 χρονών

  • “Να πηγαίνω γυμναστήριο χωρίς να είμαι εκεί… Μια ευχή πολύ κοντά στην πραγματικότητα.. Απλά δεν μου αρέσει πολύ να κουράζομαι, για αυτό. Τι να κάνουμε όμως;! Μέχρι να ”πραγματοποιηθεί” η συγκεκριμένη ευχή μου, θα συνεχίσω με τη ρουτίνα μου.”

5
Χάρις, 20 χρονών

  • Θα ήθελα λοιπόν για τη νέα χρονιά, να βρίσκομαι ταυτόχρονα στην Ελλάδα και στην Κύπρο. Στην Κύπρο επειδή είναι η χώρα μου, το σπίτι μου και τα αγαπημένα μου πρόσωπα και στην Ελλάδα γιατί έχω αγαπήσει τη χώρα και τους ανθρώπους της. Πραγματοποιείται ως ευχή φυσικά. Αν μοιραστώ στα… δύο.”

Περίεργες ευχές και μη, τους ευχόμαστε ολόψυχα να τις πραγματοποιήσουν κάποτε! Πες μας κι εσύ τη δική σου πιο περίεργη ευχή στα comments!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
16,900FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending