fbpx

5 καταστάσεις που βαρεθήκαμε να βλέπουμε από τα ερωτευμένα ζευγάρια!

Ίσως ο χειμώνας να αποτελεί την καταλληλότερη εποχή του χρόνου για όσους θέλουν να ερωτευτούν και να εκδηλώσουν τα συναισθήματά τους.

Μια το κρύο, μια τα Χριστούγεννα και οι διακοπές, όσο να ‘ναι δημιουργούν μια πιο ρομαντική ατμόσφαιρα για τα ζευγαράκια που θέλουν να φωνάξουν σε όλο τον κόσμο πως είναι ερωτευμένοι!

Οk και εμείς ερωτευτήκαμε, αλλά δεν κάναμε έτσι

Δες πιο κάτω τις καταστάσεις που βαρεθήκαμε να βλέπουμε από τα ερωτευμένα ζευγάρια δημόσια!

1
Social Media

Φωτογραφίες στο βουνό, στη θάλασσα, boomerang να φιλιούνται, την ώρα του φαγητού, φωτογραφίες… στο κρεβάτι.

Εντάξει, βλέπουμε πόσο ωραία περνάτε και πόσο ερωτευμένοι είστε, αλλά ήρεμα. Βάλτε 1-2 φωτογραφίες μαζί να το καταλάβω. Ένεν ανάγκη να κοινοποιείτε ολόκληρη τη ζωή σας – κρατήστε κάτι και για εσάς.

2
Φάση: “Δεν κρατιέμαι!”

Είμαι σίουρη πως σου έτυχε να κάθεσαι χαλαρός στο εστιάτοριο με την παρέα σου, να μιλάτε να γελάτε, να απολαμβάνετε το φαγητό σας και ξαφνικά να γυρίζεις δεξιά και να βλέπεις μέσα στη γωνιά ένα ζευγαράκι να φιλιέται με πάθος!

Όταν λέω με πάθος. εννοώ με ΠΟΛΥ πάθος, σε σημείο που σου έρκεται… αναγούλα! Είναι η φάση που θέλεις να τους πεις: Εν έσσιετε σπίτι ρε παιθκιά; αλλά τελικά γυρίζεις που την άλλη!

3
Φάση: “Εμείς! Μόνο εμείς!”

  • Εμείς εχτές επήαμε στα χιόνια! Μα ήταν τέλεια!” 
  • Εμείς το καλοκαίρι θα πάμε Ιταλία!”
  • Εμείς, σε κανένα χρόνο θα συγκατοικήσουμε!”
  • Εμείς, θα πάμε στη Βανδή!”

 Εμείς, εμείς, εμείς, εντάξει καλέ εκαταλάβαμε…εσείς! Ρωτήστε μας και εμάς τι κάνουμε, πώς περνούμε, αν έχουμε νέα και σταματήστε να μας μιλάτε συνέχεια για τη σχέση σας. Ξέρουμε πόσο ερωτευμένοι είστε!

4
Τσακωμοί!

Πόσες φορές σου έτυχε όπως κάθεσαι χαλαρά και παίζεις την μπιρίμπα σου με την παρέα σου να ξεκινήσει το ένα ζευγαράκι να μαλώνει;

Ο τσακωμός ξεκινά φυσικά από ένα λάθος στο παιχνίδι, αλλά στη συνέχεια εξαπλώνεται στο μήνυμα που ήρθε από τον πρώην, στις ματιές που ανταλλάξε με την κοπελιά απέναντι και ό,τι άλλο φανταστείς. Εσύ απλά, θέλεις να ανοίξει η γη να σε καταπιεί να μεν τους ακούεις!

5
Μόνο εσύ!

Κανονίζεις καφέ με την κολλητή σου (που ξέρεις πόσο ερωτευμένη είναι) για να της πεις κάποια συνταρακτικά νέα!

Ξεκινάς την αφήγηση και πριν προλάβεις να συμπληρώσεις μια πρόταση, διακόπτει σε για να απαντήσει στο “μωρό της” – που περιττό να σου πω ότι ήταν μαζί πριν μια ώρα!

Καταλήγουν λοιπόν να ανταλλάξουν πάνω που 50 μηνύματα σε διάστημα 2 ωρών και εσύ η καημένη κρατάς τα νέα σου για τον εαυτό σου! Δεν πειράζει… μέχρι την επόμενη φορά!

Εσύ τι άλλο κουράστηκες να βλέπεις; Θυμήθηκες κάποιο ζευγάρι που ξέρεις; 😉

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending