fbpx

5 λόγοι που κάνουν το PandaHaus ένα ξεχωριστό football app!

Δεν μπορείς να βρίσκεσαι στο γήπεδο, στο πλευρό της ομάδας σου, επειδή έχεις άλλες υποχρεώσεις; Θέλεις να μαθαίνεις τα νέα της έγκαιρα και χωρίς πολλά – πολλά κάθε στιγμή της μέρας; Θέλεις όμως και ένα χώρο να μιλάς με τους φίλους σου και άλλους οπαδούς;

Τότε βρήκαμε ένα app για το κυπριακό ποδόσφαιρο, και όχι μόνο, που θα σε ενθουσιάσει.

Βρήκαμε και μαζέψαμε στην παρακάτω λίστα 5 λόγους που κάνουν το PandaHaus ξεχωριστό, 5 λόγους για να το κατεβάσεις και εσύ!

Δες ποιοι είναι παρακάτω:

1
Μπορείς να βρεις όλα τα νέα για την αγαπημένη σου ομάδα!

 

Στο PandaHaus βρίσκεις εύκολα όλα τα νέα που αφορούν την αγαπημένη σου ομάδα λίγα μόλις λεπτά μετά το “ανέβασμα” τους στις αθλητικές ιστοσελίδες.

Άσε που η εφαρμογή σου δίνει τη δυνατότητα να διαβάσεις τις πρώτες γραμμές της είδησης ενώ είσαι ακόμα στο app και αν σε ενδιαφέρει να συνεχίσεις μετά στην ιστοσελίδα.

Έτσι μπορείς πολύ εύκολα να αποφύγεις ειδήσεις τύπου “click bait” και να επικεντρωθείς αποκλειστικά και μόνο σε ότι θέλεις εσύ να διαβάσεις!

2
Συνομιλάς με άλλους οπαδούς της ομάδας σου για ότι σας αφορά!

 

Μέσα από το forum του PandaHaus μπορείς να μιλήσεις με άλλους οπαδούς της ομάδας σου, άγνωστους ή και φίλους σου για οποιοδήποτε θέμα σε αφορά.

Θέλεις να σχολιάσεις την απόδοση της ομάδας; Τις μεταγραφές; Οποιεσδήποτε διοικητικές ή αγωνιστικές εξελίξεις;

Απλά μπαίνεις σε ένα κανάλι ή δημιουργάς εσύ το δικό σου, προσθέτεις τους φίλους σου και αναλύετε τα πάντα!

3
Το PandaHaus δεν περιορίζεται μόνο στις κυπριακές ομάδες!

 

Αν νομίζεις πως το PandaHaus αφορά μόνο το κυπριακό πρωτάθλημα ίσως εκπλαγείς ευχάριστα μόλις το κατεβάσεις!

Μπορείς να επιλέξεις τις αγαπημένες σου ομάδες από όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα του κόσμου και να μαθαίνεις και τα δικά τους νέα με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που τα μαθαίνεις για την ομάδα σου στην Κύπρο.

Αποφεύγεις έτσι το σερφάρισμα σε όλα τα sites ξεχωριστά γλιτώνοντας πολύτιμο χρόνο.

Αν ανησυχείς πώς θα πηγαίνεις από τη μια ομάδα στην άλλη το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πατήσεις το εικονίδιο με τα τα τόξα κάτω δεξιά. Εύκολο, έτσι;

4
Live score και βαθμολογίες από όλο τον κόσμο!

 

Αν πάλι εκτός από τις ομάδες σου, είσαι και φίλος του στοιχήματος ή απλά θέλεις να είσαι συνέχεια ενημερωμένος για τα παιχνίδια σε όλο τον κόσμο, το PandaHaus έχει λύση και για ‘σένα.

Σου προσφέρει live scoring από όλα τα πρωταθλήματα του κόσμου όπως και τις βαθμολογίες τους.

Έτσι, δεν περνά λεπτό που να μην έχεις πλήρη εικόνα για όλα τα πρωταθλήματα. Τι άλλο να ζητήσει ένας πραγματικός φίλος του ποδοσφαίρου;

5
Ξέρεις τι είναι τα Panda Points;

 

Μια μεγάλη καινοτομία του PandaHaus, σε σχέση πάντα με άλλες ποδοσφαιρικές εφαρμογές, είναι η δυνατότητα να μαζέψεις πόντους, τα Panda Points.

Panda Points μαζεύεις προσκαλώντας άλλους φίλους σου να κατεβάσουν το app ή ποστάροντας κάτι στο forum και εξαργυρώνοντας τα κερδίζεις πλούσια δώρα που σου προσφέρει το app!

Επίσης, μπορείς να κερδίσεις Panda Points μαντεύοντας σωστά το αποτέλεσμα της ομάδας σου! Με την εγγραφή σου βάλε τον κωδικό RS4158 και πάρε 2000 welcome points!

Αν έχεις iOS μπορείς να κατεβάσεις το PandaHaus ΕΔΩ!

Αν έχεις Android μπορείς να κατεβάσεις το PandaHaus ΕΔΩ!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending