fbpx

Internship στο StudentLife Trends: Δες γιατί να συμμετάσχεις κι εσύ!

Σου αρέσει να γράφεις άρθρα για μόδα και ομορφιά; Ε τότε διαβάζεις το σωστό άρθρο. Το Internship του StudentLife Trends θα σου μάθει όσα χρειάζεται για να μπορείς να αρθρογραφείς κι εσύ με τον σωστό τρόπο που θα κάνει τα blog posts σου πιο αποδοτικά!

Επίσης είμαι εδώ για να σε βοηθήσω με διάφορα tips να αναπτύξεις και να βελτιώσεις την εικόνα σου στα social media. Υπόσχομαι ότι θα είναι μια αξέχαστη εμπειρία για εσένα!

Δες πιο κάτω όσα είπαν τα κορίτσια του προηγούμενου Internship:

1
Ελευθερία Δημητρίου (Instagram: eleftheria_dem)

Η αγάπη και το ενδιαφέρον μου για την μόδα και τα social media με οδήγησε στο να γνωρίσω την ομάδα του StudentLife. Μια μεγάλη οικογένεια που είναι πρόθυμοι να σε βοηθήσουν, να σε συμβουλέψουν για να ακολουθήσεις αυτό που αγαπάς δείχνοντάς σου τα βήματα προς την επιτυχία.

Ένα από αυτά τα άτομα είναι και η Χριστίνα μας που είναι η συντονίστρια στο StudentLife Trends που με πάθος και αγάπη για την μόδα και την ομορφιά μας καθοδήγησε στο να γράφουμε επιτυχημένα άρθρα.

Άρθρα που είχαμε την ευκαιρία να δημιουργήσουμε και να δημοσιεύσουμε ιδέες, συμβουλές και απόψεις για την μόδα, που διάβαζαν χιλιάδες αναγνώστες.

Το πιο αξιοσημείωτο είναι ότι μας βοήθησε να γράφουμε άρθρα με απώτερο σκοπό μέσα από το περιεχόμενό μας να προωθούμε ένα brand, ιδιαίτερα σημαντικό για εμένα που με ενδιαφέρει ο τομέας του Media & Marketing.

2
Αναστασία Σύρου (Instagram: anast.syrou)

Οι τρείς αυτοί μήνες στο StudentLife Trends ήταν για εμένα οι πιο παραγωγικοί και δημιουργικοί μήνες. Ασχολήθηκα μ’ αυτο που αγαπώ πιο πολύ, την αρθρογράφηση και αποκόμισα πολλές νέες γνώσεις.
Φυσικά όλα αυτά με τη βοήθεια της Χριστίνας, που με την εμπειρία της, την όρεξη της και την αγάπη της πάνω σ’ αυτό που κάνει βοήθησε όλη την ομάδα να εξελιχθεί.

 

3
Στέφανη Γεωργίου (Instagram: stephanie_geo)

Μια μοναδική εμπειρία που μου χάρισε αμέτρητα οφέλη, δυστυχώς, φτάνει στο τέλος της. Πραγματικά μακάρι να διαρκούσε περισσότερο. Συστήνω ανεπιφύλακτα να λάβεις και εσύ – τώρα – μέρος στο Internship του StudentLife!

Για εμένα ήταν μια πολύ κερδοφόρα διαδικασία, τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και για την επαγγελματική μου κατάρτιση, μιας και σπουδάζω δημοσιογραφία. Την δήλωσή μου για να συμμετέχω στο internship την έκανα εντελώς τυχαία, κάνοντας scroll down στην αρχική σελίδα μου στο Facebook. Όταν έλαβα email από την Χριστίνα ότι με δέχτηκαν η χαρά μου ήταν μεγάλη, γιατί ήξερα ότι θα ήταν κάτι πολύ βοηθητικό για ‘μένα, το να γράφω άρθρα για την πιο νεανική ιστοσελίδα της Κύπρου!

Δεν σου κρύβω ότι στην αρχή, με τα λάθη στα πρώτα μου άρθρα, ήθελα να τα παρατήσω – νόμιζα ότι δεν κάνω γι’ αυτό τελικά. Παρά τις δυσκολίες, οι συναντήσεις μας και η βοήθεια της αγαπημένης μου Χριστίνας, με βοήθησαν να διορθωθώ, να αναπτυχθώ και να γράφω για θέματα που με εκφράζουν και που αγαπώ! Στις συναντήσεις το κλίμα ήταν πάντα τόσο ζεστό και όλοι τόσο καλοί που δεν ήθελα να φύγω κάθε φορά, αυτό εξηγεί ότι πάντα κάναμε meetings για περισσότερη ώρα από το «κανονικό».

Αν πιστέψεις στον εαυτό σου και αφήσεις τους άλλους να σε βοηθήσουν να εξελιχτείς, τότε να ξέρεις ότι θα πετύχεις, ακόμα και αν στον δρόμο σου βρεις εμπόδια… Εξάλλου τα εμπόδια είναι για να τα ξεπερνάμε! Βιάσου, έχεις μόνο μερικές μέρες για να δηλώσεις συμμετοχή!

4
 Δανάη Μιχαήλ (Ιnstagram: danaeemich_)

Από το Internship του Studentlife Τrends έμαθα πάρα πολλά πράγματα. Μάθαινα για τις νεές τάσεις της μόδας και ενημέρωνα με τα άρθρα που έγραφα τους αναγνώστες μου. Αν δεν ασχολούμουν με τη διερευνηση πληροφορίων για τη συγγραφή των άρθρων μου, δε θα τα μάθαινα ποτέ αυτά τα πράγματα.
Ακόμη, έμαθα μέσα από τη WordPress πώς να γράφω άρθρα και έπειτα να τα επεξεργάζομαι. Μέσα από το Studentlife Trends κάνεις καινούριες γνωριμίες που μετέπειτα μπορεί να με βοηθήσουν και με το επάγγελμα μου, αφού σπουδάζω Δημοσιογραφία.
Τα διάφορα meetings που κάναμε ήταν πολύ χρήσιμα και ενδιαφέροντα. Και αυτό που κερδίσαμε ήταν η φιλία μας με τη Χριστίνα Αργυρού που όποτε χρειαζόμασταν κάτι μας βοηθούσε, ήταν μια πάρα πολύ καλή καθοδηγήτρια.

5
Παντελίτσα Χατζηαντώνη (Instagram: pantelitsa_h)

Μέσα από την εμπειρία μου στο Internship του StudentLife Trends έμαθα πόλλα, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι είχα μια αξέχαστη εμπειρία με όλη την ομάδα!
Η ενέργεια και η θετικότητα είναι τα δύο κυριότερα στοιχεία όλης της ομάδας! Το μόνο σίγουρο είναι ότι αξίζει να έχεις μια τέτοια εμπειριά!

6
Mary Ηλία (Instagram: mary_el5)

Είναι λυπηρό κάτι που σου αρέσει πραγματικά, που σε ενθουσιάζει και που σε γεμίζει να ξέρεις πως έφτασε στο τέλος του! Ωστόσο, τίποτα δεν σταματά εδώ όταν εσύ το θες!

Έτσι και το internship στο StudentLife Trends, αποτέλεσε την αφορμή να καταλάβω τι είναι αυτό που μου αρέσει πραγματικά! Παρακολουθώντας καθημερινά το περιεχόμενο του StudentLife αλλά και τους ανθρώπους που το περιτριγυρίζουν και εργάζονται τόσο ενθουσιωδώς γι’ αυτό, ήθελα με οποιοδήποτε τρόπο να αποτελέσω και εγώ μέρος αυτού!

Μετά από 4 μήνες λοιπόν, τόσο μικρό χρονικό διάστημα, αλλά τόσο γεμάτο, μπορώ να μαζέψω στο μυαλό μου όλα όσα αποκόμισα από αυτό! Καινούριες γνωριμίες, προσκλήσεις σε διάφορα events, συγγραφή ποιοτικών και αποδοτικών άρθρων χρησιμοποιώντας την WordPress, εξέλιξη του προσωπικού μου προφίλ στο Instagram, αφού μέσα από τις συναντήσεις μας εφοδιαζόμασταν με γνώσεις και διάφορα tips για τα social media, το editing φωτογραφιών και πώς να βγάζεις καλύτερες φωτογραφίες!

Το πιο όμορφο όμως που εισέπραξα από όλα αυτά, είναι το απίστευτο ενδιαφέρον που έδειξε η coach μας, Χριστίνα Αργυρού για κάθε μια από εμάς ξεχωριστά! Χριστινάκι σε ευχαριστούμε!

7
Νικόλ Μάριαμ Νικολαΐδου (Instagram: nicolemariam96)

Ήταν μια πολύ ωραία εμπείρια από την οποία έχω μάθει πόλλα, η έρευνα και η δημιουργία άρθρών μου έδωσε την ευκαιρία να μάθω πολλά πράγματα γύρω από τον κόσμό της μόδας.
Παράλληλα είχα την ευκαίρια να βελτιώσω την εικόνα μου στα social media. Εύχομαι να είχα την ευκαιρία να το ξανά κάνω, αλλά και εύχομαι και άλλοι να έχουν αυτη την ευκαιρία.

8
Ελένη Κοκκίνου (Instagram: elkokkinou)

To Internship στο StudentLife Trends ήταν για ‘μένα μια ευκαιρία να συνδυάσω δύο πράγματα που αγαπώ, τον χώρο της μόδας και της ομορφιάς με αυτόν του γραψίματος.
Σε αυτό το διάστημα είχα συνεχώς έμπνευση μέσα από όσα έμαθα και όσα ήθελα να δημιουργήσω και πολύ σημαντικό κομμάτι είναι τα άτομα που γνώρισα σε αυτή την τέλεια ομάδα! Το να γνωρίζεις άτομα που έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα και αγάπη για αυτό που αγαπάς και εσύ να κάνεις είναι ανεκτίμητο! Θα το ξανάκανα σίγουρα!

 

Γι’ αυτό δήλωσε κι εσύ συμμετοχή στο Internship μας εδώ!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending