fbpx

Ανακαλύπτουμε ξανά τον αγαπημένο Latte των Starbucks: Κλασικές και καινοτόμες επιλογές κάνουν το κάθε ρόφημα μοναδικά δικό μας!

Το Latte αλλιώς

Φέτος το χειμώνα τα Starbucks κάνουν την αγαπημένη γεύση του Latte ακόμα πιο απολαυστική για τον καθένα μας, επιτρέποντας μας να επιλέξουμε, εκτός από την ποικιλία του espresso, ακόμα περισσότερους τύπους γάλακτος για το ρόφημά μας.

Προσθέτοντας για πρώτη φορά και το γάλα βρώμης, πλάι στις ήδη διαθέσιμες επιλογές σε γάλα αμυγδάλου, καρύδας και σόγιας (για μια vegan εκδοχή του latte), αλλά και πλήρες, άπαχο ή delact, τα Starbucks μας δείχνουν πως μπορούμε να κάνουμε το Latte μοναδικά δικό μας.

Επιλέγοντας ανάμεσα σε Latte Macchiato ή Classic Café Latte, απολαμβάνοντάς το με το γάλα της επιλογής μας, αλλά και την ποικιλία espresso που μας ταιριάζει γευστικά, ξεκινάμε ένα νέο κεφάλαιο στην εξερεύνηση του κόσμου του καφέ με οδηγό το πάθος και τη δεξιοτεχνία των Starbucks Baristas που μας προτρέπουν να εμπιστευτούμε τη διάθεσή μας και μας καθοδηγούν γευστικά.

Γευστικό ταξίδι στον «ουρανό» με τον Guatemala Casi Cielo

Επιπλέον, αυτόν το χειμώνα στα Starbucks απολαμβάνουμε για περιορισμένο χρονικό διάστημα τον εκλεκτό μονοποικιλιακό καφέ Guatemala Casi Cielo από τη Λατινική Αμερική με μέτρια ένταση, πλούσια γεύση και απαλό σώμα, που διακρίνεται για το άρωμα λουλουδιών, την ελαφριά οξύτητα λεμονιού και το τελείωμα κακάο.

Το όνομά του στα Ισπανικά σημαίνει «Σχεδόν Παράδεισος», αν και όπως χαρακτηριστικά λένε πολλοί φίλοι των Starbucks «θα έπρεπε να ονομάζεται Ήδη Παράδεισος». Τα γευστικά χαρακτηριστικά του αναδεικνύονται ακόμη καλύτερα σε συνδυασμό με αλμυρά ορεκτικά και ποικιλίες τυριών ή με γλυκά πλούσια σε σοκολάτα, ξηρούς καρπούς, καραμέλα, μήλο ή μούρα.

Όπως δηλαδή οι νέες γεύσεις sandwich αλλά και υγιεινών γλυκών εδεσμάτων χωρίς γλουτένη που έρχονται αυτό το χειμώνα στα Starbucks: Apple & Cinnamon Bar (ελαφρώς ψημένη μπάρα με αποξηραμένο μήλο, κανέλα και γλάσο γιαουρτιού), Dark Chocolate & Hazelnut Bar (ελαφρώς ψημένη μπάρα με απολαυστική μαύρη σοκολάτα και τραγανούς ξηρούς καρπούς), και Chorizo Star (σταρένιο μπαγκετίνι με πικάντικο ισπανικό αλλαντικό τσορίθο, τυρί μπρι και πέστο λιαστής ντομάτας).

Κάθε χρόνος είναι ξεχωριστός για τον καθένα από εμάς και, για τα Starbucks και τους ανθρώπους τους, αυτό αποτυπώνεται σε κάθε κούπα καφέ που μας προσφέρουν με αμείωτο πάθος και αφοσίωση.

Όπως κι αν είναι η διάθεση και οι προτιμήσεις μας, στο σπίτι, στο γραφείο, στο δρόμο, στο διαδίκτυο, σε ταξίδι, μόνοι ή με παρέα, κάθε στιγμή μπορούμε να απολαμβάνουμε τη δική μας ξεχωριστή εμπειρία καφέ Starbucks.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending