fbpx

3+1 αξεσουάρ για κάθε άντρα που θέλει να είναι στυλάτος!

Αυτό που κλέβει την παράσταση σε κάθε outfit είναι οι μικρές λεπτομέρειες σε ένα outfit. Σκέψου πόσες φορές, έβαλες κάτι πολύ απλό και με το που πρόσθεσες 2-3 αξεσουάρ απογειώθηκε όλο το στυλ σου!

Κάποια από αυτά είναι για παράδειγμα, ένα στυλάτο ρολόι, ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου ή μυωπίας, μία ζώνη.

Πιο κάτω θα σου δείξω τα δικές μου αγαπημένες λεπτομέρειες σε accessories, που προσθέτω στο outfit μου για να ξεχωρίζει.

Δες τα εδώ: 

1
Δαχτυλίδι

Έχει καθιερωθεί από πολύ πολύ παλιά οι άντρες να φοράνε δαχτυλίδια. Ωστόσο, βλέπουμε τους άντρες όχι και τόσο δεκτικούς στο να φοράνε δαχτυλίδια. Μπορεί να τους θυμίζει και λιγάκι βέρες (και γι’αυτό φοβούνται ????).

Θα σου πρότεινα κάτι έντονο, με ευδιάκριτη πέτρα. Αν από την άλλη σου αρέσει η ιδέα, αλλά θες λίγο καιρό να την χωνέψεις, ξεκίνα με ένα λεπτό λιτό δαχτυλιδάκι. Αν μοιάζει με βέρα -ακόμα καλύτερα! Για κάποιο λόγο οι γυναίκες έλκονται από άντρες με βέρα. Μη ρώτας το γιατί!

2
Φουλάρι

Μπορείς να προσθέσεις ένα φουλάρι στην γκαρνταρόμπα σου. Βασικά όχι ένα, πολλά. Προτίμησε ουδέτερα χρώματα, όπως μαύρο, καφέ ή γκρι. Συνδυάζονται εύκολα και γρήγορα και μπορούν να κάνουν πολύ stylish το outfit σου.

Για πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, και ζεστό στυλ, δοκίμασε ένα πλεκτό φουλάρι. Θα κάνει τη διαφορά, οπωσδήποτε!

3
Βραχιόλια

Αν στο χέρι που φοράς ρολόι, προσθέσεις ένα βραχιόλι τότε από beginner πας σε advanced level ????! Μια πολύ safe επιλογή είναι τα βραχιόλια με κούμπωμα άγκυρας! Το απόλυτο fashion trend!

4
Κάλτσες

Last but not least είναι οι κάλτσες. Δικαίως βρίσκονται στη λίστα. Παραμέρισε λιγάκι τα συνηθισμένα μαύρα ή άσπρα καλτσάκια μέχρι τον αστράγαλο. Αγόρασε μερικά τρελά ζευγάρια ψηλές κάλτσες! Προσθέτουν μία νότα αντισυμβατικότητας στο στυλ! Προσωπικά προτιμώ patterns πουά ή ριγέ.

Εσύ ποια αξεσουάρ θα προσθέσεις στην γκαρνταρόμπα σου; 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending