fbpx

3+1 εύκολα hairstyles για να μην έχεις ποτέ ξανά bad hair day!

Σε όλες μας έτυχε να ξυπνάμε και να έχουμε συνειδητοποιήσει ότι τα μαλλιά μας δεν είναι και στην καλύτερη τους κατάσταση, και σίγουρα θα ανεβάσεις ένα story με hashtag #badhairday.

Ίσως αυτό να έτυχε επειδή κοιμήθηκες με βρεγμένα μαλλιά, και δυσκολεύεσαι να τα φτιάξεις την επόμενη μέρα. Ή μπορεί να μην πρόλαβες την προηγούμενη μέρα να τα λούσεις και το πρωί που ξύπνησες είναι θαμπά και δεν έχουν το φυσικό τους σχήμα.

Μην ανησυχείς μιας και με τα πιο κάτω 4 hairstyles που σου προτείνω δε θα έχεις ξανά bad hair day! Είναι εύκολα, πρακτικά και μπορείς να τα κάνεις σε πολύ λίγο χρόνο!

Δες τα εδώ: 

1
Messy bun

Μια γρήγορη λύση όταν δεν έχεις αρκετό χρόνο και ατημέλητα μαλλιά είναι το messy bun! Με ένα λαστιχάκι μάζεψε τα μαλλιά σου σε μια ψηλή αλογουρά και δέσε τα μια φορά. Χρησιμοποίησε το υπόλοιπο λαστιχάκι για να δημιουργήσεις ένα μικρό φούσκωμα.

Όσο μαλλί μένει εκτός μπορείς να το τυλίξεις γύρω από τον messy bun και να χρησιμοποιήσεις μερικά τσιμπιδάκια για να το κρατήσεις στην θέση του.

Extra Tip: Άσε αφέλειες στο πρόσωπο για να δημιουργήσεις ένα πιο ρομαντικό look.

2
Βάλε κάποιο αξεσουάρ

Τα αξεσουάρ εκτός από το να απογειώνουν το look μας και να μας κάνουν πιο stylish, μπορούν να μας βγάλουν και από τη δύσκολη θέση όταν δεν φτιάχνονται με τίποτα τα μαλλιά μας. Βάλε το καπέλο σου και κάνε μια πολύ χαμηλή και χαλαρή αλογοουρά και είσαι πανέτοιμη.

Αν δε σου αρέσει τόσο η ιδέα του καπέλου, τότε βάλε ένα μαύρο headband και είσαι πανέτοιμη. Το καλοκαίρι επέλεξε το headband σου να είναι πιο χρωματιστό, ενώ τον χειμώνα επέλεξε ένα μονόχρωμο σε βελούδινη υφή.

3
Half-Up Top Knot

Αν τα μαλλιά σου σήμερα που ξύπνησες είναι σε μέτρια κατάσταση, και σκέφτεσαι πώς να τα κάνεις, τότε το συγκεκριμένο hairstyle είναι το τέλειο για ‘σένα!

Απλώς χρησιμοποίησε ένα λαστιχάκι και μάζεψε το στεφανάκι των μαλλιών σου και δέσε μια μικρή αλογοούρα και μετά στρυφογύρισε τα γύρω από τον εαυτό τους και κράτησέ τα στην θέση τους με μερικά τσιμπιδάκια. Aν έχεις αφέλειες τότε θα είναι ακόμα πιο ωραίο το look!

Extra Tip: Μπορείς να κάνεις χωρίστρα τα μαλλιά και να τα μαζέψεις πάνω. Κάνει το hairstyle πολύ πιο ωραίο. Επίσης άφησε κάποιες αφέλειες μπροστά και είσαι πανέτοιμη!

4
Braids

Ό,τι και να κάνεις με braids που δε φαίνεται στημένο, θα φαίνεται τέλειο! Μπορείς να κάνεις 2 braids για ένα super girly look, αφήνωντας αφέλειες. Από την άλλη μπορείς να κάνεις ένα χαλαρό braid στο πλάι ή πίσω αφήνωντας τα πολύ χαλαρά.

Αν από την άλλη έχεις 5 λεπτά στη διάθεσή σου για τα μαλλιά σου, τότε πάρε μια ψηλή αλογοουρά και στη συνέχεια κάνε ένα braid.

Extra Tip: Κάθε φορά που κάνεις ένα braid στη συνέχεια να “ανοίγεις” λίγο τις τούφες για να φαίνεται πιο φυσικό το look.

Εσύ ποιο hairstyle θα κάνεις, για να μην έχεις ξανά bad hair day;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending