fbpx

Αυτές είναι οι καινούριες σειρές που αξίζει να δεις μέσα στο 2018!

Έφυγαν λοιπόν οι γιορτές και αυτό συνεπάγεται επιστροφή στη ρουτίνα και στη συνηθισμένη μας καθημερινότητα.

Σε αυτό το άρθρο, επέλεξα να σου προτείνω 4 καινούριες σειρές, οι οποίες θα είναι η τέλεια συντροφιά για τα βράδια του χειμώνα και θα “σπάζουν” την καθημερινότητα μετά τη δουλειά ή το πανεπιστήμιο.

Οι συγκεκριμένες σειρές έγιναν release λίγο πριν το τέλος του 2017. Ελπίζω να σου αρέσουν!

Δες τις πιο κάτω:

 

1
The Good Doctor

H σειρά The Good Doctor έγινε release τον Σεμπτέμβριο του 2017. Ο πρωταγωνιστής της σειράς Shaun Murphy είναι χειρούργος σε ένα νοσοκομείο και έχει αυτισμό και Savant syndrome γνωστό και ως το Σύνδρομο του “σοφού”.

Ενδιαφέρουσα σειρά που σίγουρα δεν θα βαρεθείς να βλέπεις! 😉

2
The Punisher

Μια άλλη σειρά που θα σου πρότεινα και πολύ διαφορετική από την προηγούμενη, είναι η σειρά “The Punisher“. H συγκεκριμένη, έγινε release από το Netflix τον Νοέμβριο του 2017 και το Δεκέμβριο του 2017 ανακοινώθηκε πως θα έχει και 2ο season.

H σειρά αυτή είναι βασισμένη στο χαρακτήρα της Marvel Comics με το ίδιο όνομα.

3
Dark

Tο Dark είναι μια σειρά γερμανικής παραγωγής από το Netflix και είναι και η 1η γερμανική παραγωγή που γίνεται από το Netflix.

Η συγκεκριμένη σειρά έγινε release 1η Δεκεμβρίου 2017 και κρατά την αγωνία και το ενδιαφέρον του τηλεθεατή μέχρι το τέλος.

Αν είσαι άτομο που του αρέσουν τα science fiction thrillers δεν πρέπει να τη χάσεις!

4
Mindhunter

Τέλος, η άλλη σειρά που θα σου πρότεινα είναι το Mindhunter. To Mindhunter είναι επίσης παραγωγής του Netflix και έγινε release στις 13 Οκτωμβρίου 2017.

Η εν λόγω σειρά είναι βασισμένη στο βιβλίο Mindhunter: Inside the FBI’s Elite Serial Crime Unit. Τον Νοέμβριο του 2017 ανακοινώθηκε από το Netflix ότι η σειρά θα έχει και 2ο season.

Εσύ πoια σειρά θεωρείς πιο ενδιαφέρουσα από τις πιο πάνω;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending