fbpx

Cyprus Fashion Fair 2018: Εμπορική έκθεση στην Κύπρο για 3 ημέρες!

Η Cyprus Fashion Fair είναι μια εμπορική έκθεση, διάρκειας τριών ημερών, που έχει ως στόχο να αποτελέσει θεσμό για την ανάδειξη των Κύπριων και όχι μόνο δημιουργών και εταιρειών στην Κύπρο, αλλά και στο εξωτερικό.

Σχεδιαστές και brands ενώνονται και συνυπάρχουν στον ίδιο χώρο με ένα και ενιαίο στόχο, να παρουσιαστούν σε κοινό και εμπόρους.

Στα πλαίσια της έκθεσης, οι έμποροι θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν εκλεκτούς σχεδιαστές και εταιρείες με επιλεγμένα και μοναδικά είδη μόδας και το κοινό να δει και να αγοράσει ξεχωριστά ή ακόμα και μοναδικά κομμάτια, πολλές φορές σε χαμηλότερες τιμές και προσφορές.

Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες: 

Οι σχεδιαστές καθώς και τα brands θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος για να δειγματήσουν ή και να πουλήσουν τα προϊόντα τους σε μια exclusive έκθεση με υψηλέs προδιαγραφές και να προβληθούν στην Κύπρο και το εξωτερικό, σε μια τριήμερη πρωτοφανή διοργάνωση.

Η έκθεση θα λειτουργήσει στον πολυχώρο Pavilion στη Λευκωσία, την Παρασκευή 30/03/2018 και θα παραμείνει ανοιχτή για 3 ημέρες, μέχρι και την Κυριακή 01/04/2018.

Η είσοδος θα είναι €5 για το κοινό και συμπεριλαμβάνει έναν καφέ ή χυμό και περιήγηση σε όλους τους χώρους της έκθεσης, καθώς και παρακολούθηση διαφόρων προγραμματισμένων εκδηλώσεων, όπως fashion shows, διαλέξεων από επαγγελματίες του χώρου, καλλιτεχνικού προγράμματος κλπ.

Για πληροφορίες, συμμετοχή ή δήλωση ενδιαφέροντος καλέστε στο 2232222299761425.

Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε μέσω:

Facebook    ||    Instagram 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending