fbpx

5 καθημερινά πράγματα που ΔΕΝ μπορούμε να αποχωριστούμε ούτε μια μέρα!

Έφτασεν η ώρα να φύεις που το σπίτι τζιαι γυρεύκεις τι πρέπει να πάρεις μαζί σου;  Τότε σίουρα εν να πιάεις πολλά πράγματα από τα παρακάτω που δεν μπορείς να σκεφτείς τη ζωή σου χωρίς αυτά.

Άραγε ήξερες ποια είναι τζιαι πότε ανακαλύφθηκαν;

Δες πιο κάτω ποια απαραίτητα πράγματα σου μαζέψαμε (και πες μας με ποια συμφωνείς):

1
Κινητό

Πόσες ήταν τζιείνες οι φορές που έφυες που σπίτι σου και αθυμήθηκες πως εν έπιαες το κινητό σου; «Τζιαι πού εν να μ’ έβρουν οι παρέες μου;», σκέφτηκες και εστράφηκες πίσω για να το πιάεις.

Μέχρι τζιαι στο μπάνιο παίρνεις το μαζί σου για να ακούεις μουσική (τζιαι να εμπνέεσαι) ή για να ποσκολιέσαι στο Facebook. Αν δεν το πιάεις, καταλήγεις να θκιαβάζεις τις ετικέτες των… απορρυπαντικών που τη βαρεμάρα σου.

Ήξερες ότι οφείλει την ύπαρξή του στον Μάρτιν Κούπερ από το 1972; Πρέπει να του κάμεις τζιαι κανένα άγαλμα του ανθρώπου!

2
Laptop

Έχεις το σπίτι σου, παίρνεις το μαζί σου στο πανεπιστήμιο, στη βιβλιοθήκη, στις καφετέριες… Γενικά είναι το δεξί σου χέρι (εντάξει, το αριστερό, γιατί το δεξί είναι το κινητό σου).

Κάμνεις τις εργασίες σου, θκιαβάζεις τα νέα, παίζεις παιχνίδια, θωρείς σειρές, μέχρι και το ψούμνισμα κάμνεις το αν βαρκέσαι να πάεις έξω!

Μάθε πως ανακαλύφθηκε το 1981!

3
Σίδερο μαλλιών

Έχεις σγουρά, κατσαρά και ατίθασα μαλλιά; Τότε ξέρεις πως εν μπορείς να το αφήσεις που τα σσιέρκα σου. Έσσιεις το σχεδόν πάντα μαζί σου, όπου κι αν πάεις.

Μέσα στην τσέντα σου, στην ταξιδιωτική βαλίτσα σου, παντού (ειδικά αν θέλεις τα μαλλιά σου να είναι σαν να τζιαι έφυες που το κομμωτήριο). Είναι όμως κι αυτό που κάμνει τους αρσενικούς να αναρωτιούνται κάποτε: «εν έσσιει ρεύμα σπίτι της;»

Έγινε διάσημο τη δεκαετία του ’50 κυρίως από Αφροαμερικάνους, άντρες και γυναίκες, που είχαν συνήθως σγουρά μαλλιά.

4
Καλλυντικά

Τόσο απαραίτητα που υπάρχει ολόκληρο βαλιτσάκι (nécessaire) για αυτά. Πούδρα, κοκκινάδι και ρουζ είναι οι «συνήθεις ύποπτοι» στην τσάντα μιας γυναίκας. Τζιαι γιατί;

Πάεις στην καφετέρια, πίνεις καφέ και φεύγει το κοκκινάδι… Να μην φρεσκαριστείς; Πάεις στο club, ιδρώνεις… Να μεν βάλεις λίγο πούδρα για να μη γυαλίζεις;

Bonus περίπτωση: Βαρκέσαι, και το αγόρι σου τζιοιμάται… Να μεν σπάσεις λίον χάζιν βάφοντάς τον; Κοπέλια προσοχή! Κυκλοφορούν ανάμεσά μας!

Μάθε πως τα ανακάλυψαν 5000 χρόνια πριν!

5
Εσώρουχα

Ανακαλύφθηκαν πολλά πολλά χρόνια πριν… Πριν 7000 χρόνια! 

Σήμερα έχουν εξελιχθεί και υπάρχουν σε διάφορους τύπους, σχέδια και χρώματα για διαφορετικές περιπτώσεις που μπορεί να τα χρειαστείς. Έχεις τα συνήθως και στην τσέντα σου (κάπου χωσμένα – άμπα τζιαι δει τα κανένας).

Υ.Γ. Τζιαι οι άντρες έχουμεν τα κυρίως όταν εν να πάμε γυμναστήριο.  Μη ντρέπεσαι!

Πες μας κι εσύ τι έχεις πάντα μαζί σου!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending