fbpx

5 leather κομμάτια που πρέπει να έχεις στην γκαρνταρόμπα σου!

Θυμάσαι καθόλου να πήγες για ψώνια και να μην βρήκες τουλάχιστο ένα κομμάτι leather; Είμαι σίγουρη πώς όχι, αφού τα leather κομμάτια είναι πάντα στην μόδα.

Έχουν αποδείξει ότι άντεξαν τη δοκιμασία του χρόνου, καθώς μπορούμε να τα να τα βρούμε στα καταστήματα και να τα φορέσουμε όλες τις εποχές του χρόνου.

Είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πιο εύκολα και κλασικά κομμάτια για να αναδείξεις ένα σύνολο. Μπορείς να φορέσεις κολάν, jumpsuit ή ακόμη να ολοκληρώσεις το ντύσιμο σου με ένα δερμάτινο σακάκι.

Δες τα εδώ:

1
Leather κολάν

Το leather κολάν είναι το ιδανικό κομμάτι για την καθημερινή σου βόλτα. Με ένα oversized sweater από πάνω ή με ένα hoodie και άσπρα sneakers από κάτω θα είσαι πανέτοιμη!

Αν από την άλλη είναι πιο χοντρή η υφή του, τότε βάλε το με ένα άσπρο πουκάμισο και ένα πουλόβερ. Ολοκλήρωσε το look σου με ankle boots και θα δημιουργήσεις ένα πολύ κομψό outfit!

2
Leather jacket 

Είμαι σίγουρη ότι έχεις κι εσύ leather σακάκι στην ντουλάπα σου, αφού είναι το πιο κλασικό και διαχρονικό σακάκι! Αν δεν είχες μέχρι τώρα, τώρα είναι η ευκαιρία για να αγοράσεις ένα.

3
Leather cullotes

Είναι ένα κομμάτι που τα τελευταία χρόνια φοριέται πολύ. Φέτος βέβαια δεν ήταν η χρονιά των leather culottes, μιας και τα cropped jeans φορέθηκαν πολύ περισσότερο.

Παρ’ όλα αυτά για ένα καθημερινό και απογευματινό σου look θα ήταν η τέλεια λύση.

4
Leather dungarees

Τα dungarees μου αρέσουν ιδιαίτερα γιατί είναι βολικά και μπορείς να αναδείξεις το outfit σου με μικρές λεπτομέρειες.

Συγκεκριμένα, εμένα μου αρέσει να φοράω leather dungarees σε μαύρο χρώμα, και μαύρο ζιβάγκο απο μέσα με κόκκινες και άσπρες λεπτομέρειες. Η ζώνη στη μέση είναι αυτή που κάνει το outfit και ξεχωρίζει.

5
Leather boots

Tα δερμάτινα μποτάκια είναι αυτά που κυριαρχούν κάθε φθινόπωρο και χειμώνα. Όπως και να το κάνουμε σε κάνει και ξεχωρίζεις.

Φέτος τα χρώματα που κυριάρχησαν είναι το άσπρο και το κόκκινο σε δερμάτινες μπότες. Αν είσαι πιο κλασικός τύπος, τότε τα μαύρα μποτάκια θα είναι η ιδανικότερη επιλογή για εσένα.

Εσύ πώς θα συνδυάσεις τα leather κομμάτια σου;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending