fbpx

Ρωτήσαμε 5 Κύπριους για το καλύτερο ή παράξενο ψέμα που είπαν για να αποφύγουν κάποιον!

Όλοι μας έχουμε έρθει αντιμέτωποι με κάποια δύσκολη κατάσταση που μας οδήγησε στο να πούμε ψέματα. Aκόμα τζιαι εσύ που θκιαβάζεις τωρά το άρθρο!

Πώς άλλωστε θα ξεφύγουμε από καταστάσεις τύπου: “Βαρκούμαι να πάω κάτω με τους παρέες μου” ή “Πώς εν να πω της μάνας μου ότι χρωστώ 18 μαθήματα;” ;

Ζητήσαμε λοιπόν από 5 Κύπριους να μας μιλήσουν για το καλύτερο/παράξενο ψέμα που είπαν ποτέ σε κάποιον φίλο, σύντροφο, συγγενή ή γνωστό.

Δες τις απαντήσεις τους πιο κάτω:

1
Πάμπος, 23 χρονών

  • “Οι σπουδές στην Ελλάδα εν μου εφκήκαν όπως θα ήθελα. Πρόσφατα, είπα της μάνας μου ότι επέρασα ούλλα μου τα μαθήματα τζιαι πως εν να πιάω Aριστείο. Πού να ξέρει η γεναίκα ότι χρωστώ 76 τζιαι εν να τελειώσω στα 40 μου“.

2
Κωνσταντίνος, 27 χρονών

  • “Έχω σχέση εδώ και 3 χρόνια. Στην αρχή, υπήρξαν πολλές εντάσεις με την κοπέλα μου. Μετά που 1 χρόνο σχέσης όμως, άρχισα να της λέω ψέματα επί καθημερινής βάσεως. Όταν μαλώνουμε τζιαι έχει άδικο, λαλώ της ψέματα πως έσσιει δίκαιο για να κάτσουν τα νεύρα της. Τελικά, ένα μικρό ψεματάκι μπορεί να διευκολύνει κατά πολύ τις ζωές μας”.

3
Ανδρέας, 21 χρονών

  • “‘Οταν αργώ στα ραντεβού με τους φίλους μου (κατά 95% των περιπτώσεων δηλαδή), λαλώ τους πως είμαι στο δρόμο, ενώ είμαι στο μπάνιο. Πλέον όμως εκαταλάβαν με τζιαι όταν αρκήσω, εν με πιάνουν τηλέφωνο – αφήνουν με να πάρω τον χρόνο μου. Eπίσης, όταν τους πω ότι θέλω μισή ώρα να σαστώ, υπολογίζουν πως εν να κάμω την τετραπλάσια ώρα. Ευτυχώς εμάθαν με”.

4
Πόπη, 22 χρονών

  • Έτυχεν μου σε πολλές περιπτώσεις να συναντήσω κάποιον να με χαιρετά στον δρόμο, να μου μιλά τζιαι να με ρωτά πράματα για το πανεπιστήμιο, τη μάνα μου, τον αρφό μου τζιαι εγώ να μεν έχω ιδέα ποιος είναι. Για να μεν καταλάβει ότι εν εκατάλαβα ποιος είναι, λαλώ του όποια δικαιολογία σκεφτώ τζιείνη την ώρα για να καταφέρω να φύω. Μια μέρα όμως εν να την πάθω τζιαι εν να γινώ ρεζίλι. Νιώθω το”.

5
Γιάννης, 23 χρονών

  • “Μια νύχτα εφκήκαμεν με την παρέα τζιαι επήαμεν σε ένα club της πρωτεύουσας. Μόλις εμπήκαμε μέσα, ένας φίλος μου είδεν κάποια στο μπαρ που του άρεσε. Μετά που λίγη ώρα, ερώτησεν με αν έσσιει πιθανότητες τζιαι εγώ είπα του “ναι”. Εν τω μεταξύ, εγώ ήμουν σίουρος πως εν είσσιεν καμιάν πιθανότητα, αλλά ήμουν θετικός για να μεν τον πάρει πο υκάτω, να ππέσει η ψυχολογία του τζιαι να χαλάσει η νύχτα του. Τελικά επήεν στο μπάρ, εν εγύρισεν να τον δει τζιαι ήρτεν πίσω, έπιαεν τα κλειθκιά, επήεν μέστο αυτοκίνητο τζιαι εκλειώθηκεν. Ώρες-ώρες διαιρωτούμαι πού τους βρίσκω.”

Εσένα έτυχε σου να πεις ψέματα για να αποφύγεις κάποιαν κατάσταση; Με ποιον ταυτίζεσαι από τις πιο πάνω;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending