fbpx

Αυτό το café στη Θεσσαλονίκη σου σερβίρει καφέ με τη… selfie σου πάνω!

Ίσως γνωρίζεις πως η Θεσσαλονίκη είναι γνωστή ως η πόλη του καφέ στην Ελλάδα. Παρ’ όλ’ αυτά, μια καφετέρια δεν αρκέστηκε μόνο στη φήμη, αλλά είπε να την εξελίξει ακόμη περισσότερο!

Μάθε λοιπόν, σε περίπτωση που σκέφτεσαι να ταξιδέψεις σύντομα εκεί, πως μπορείς να παραγγείλεις το δικό σου μοναδικό (κυριολεκτικά) freddo cappuccino με… τη selfie σου πάνω στο αφρόγαλα!

1
Το συγκεκριμένο είδος καφέ έχει και ξεχωριστό όνομα: «Selfieccino»!

Εκτός από την κατηγορία καφέ και την ανάλογη δόση ζάχαρης, μπορείς αν θες να παραγγείλεις αφρόγαλα με μια… δική σου εικόνα πάνω (κατά προτίμηση selfie).

Έτσι, θα έχεις το selfieccino σου που ετοιμάζεται εκείνη τη στιγμή και βγαίνει σε δύο ξεχωριστές συνταγές, με καφέ ή σοκολάτα.

2
Πώς δημιουργείται αυτός ο ιδιαίτερος καφές;

Δυστυχώς, οι ιδιοκτήτριες δεν αποκαλύπτουν τον τρόπο που γίνεται η όλη διαδικασία και το κρατούν σαν ένα  καλά κρυφό μυστικό.

Όπως δήλωσαν «είναι παγκόσμια πατέντα», αν και όλοι έχουμε δει αντίστοιχα παράξενα δημιουργήματα στο εξωτερικό – όχι όμως σε κρύο καφέ!

Αν πάλι δεν θες selfieccino, μπορείς να φτιάξεις και να διαλέξεις διαφορετικό (χρωματιστό) καφέ ανάμεσα στην ποικιλία που υπάρχει!

Facebook: Coloredcoffee
Facebook: Coloredcoffee
  • Αν θες να μάθες περισσότερα, δες τη σελίδα τους εδώ: Colored coffee

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending