fbpx

Best looks: Οι πιο καλοντυμένοι αυτής της εβδομάδας!

Μετά από πολύ καιρό επιτέλους ετοίμασα καινούριο “Best Looks” post! Στο σημερινό post ξεχώρισα 3 πολύ stylish και χειμωνιάτικα outfits από αναγνώστριές μας.

Απλώς θέλω να σας πω σε αυτό το σημείο, πόσο πολύ μας αρέσει να βλέπουμε τα δικά σας looks γιατί μας δίνετε έμπνευση για να δημιουργούμε νέα άρθρα! Μπράβο σας!

Μην ξεχνάς ότι μπορούμε να εντοπίσουμε και το δικό σου fashionable outfit! Το μόνο που χρειάζεται είναι να μας κάνεις tag στις φωτογραφίες σου ή να χρησιμοποιήσεις το hashtag #studentlifetrends. Βέβαια αν είναι κλειδωμένο το profile σου στο Instagram τότε δε θα μπορούμε να δούμε τη δική σου φωτογραφία! Η φωτογραφία σου να μην είναι selfie, αλλά ολόσωμη!

Δες εδώ ποιοι ξεχώρισαν:

1
Lulu Cruzar (Instagram: lulucruzar)

Αυτό είναι ένα από τα αγαπημένα μου outfits για τον χειμώνα! Η μαύρη Gucci belt bag σε συνδυασμό με το μαύρο fedora καπέλο και το oversized t-shirt είναι ο απόλυτος συνδυασμός.

Είναι το ιδανικό look για να βγεις το Σαββατοκυρίακο και να βγάλεις αμέτρητες φωτογραφίες! Σίγουρα απ’ όπου και να περάσεις όλοι θα μείνουν να σε βλέπουν!

2
Κωνστάντια Μελέκκη (Instagram: clickpearl_)

Η Κωνστάντια φόρεσε το πιο in-fashion χρώμα σε γούνα. Αυτό το σκούρο κυπαρισσί χρώμα είναι τέλειο και μπορεί να συνδυαστεί με πολλά και διαφορετικά looks! Το παντελόνι καμπάνα και το oversized hoodie της από μέσα είναι αυτό που έκαναν το outfit της να ξεχωρίζει.

3
Γ. Ιωαννίδου (Instagram: _gioannidou)

Ένα πολύ girly outfit βλέπουμε από την G. η οποία έβαλε το γκρίζο sweater με sleeve bells μέσα από το στενό μίνι φόρεμά της. Τα biker boots της ή αλλιώς τα άρβυλα μαζί με την LV ζώνη στη μέση ήταν τα στοιχεία που ολοκλήρωσαν το όλο look. Μου άρεσαν πολύ και οι τόνοι στο μακιγιάζ της! Great choice ✌!

Σας ευχαριστούμε!

Συνεχίστε να μας κάνετε tag στο Instagram ή
να βάζετε το hashtag #studentlifetrends!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending