fbpx

5 Kύπριοι μας είπαν την πιο αστεία ή άκυρη στιγμή που είχαν με τα αδέλφια τους!

Όλοι, είτε μικροί είτε μεγάλοι, έχουν δικές τους αστείες, άκυρες στιγμές και ιστορίες να μοιραστούν, για τις εμπειρίες που έχουν ζήσει με τα αδέλφια τους.

Θυμάσαι πότε τσακώθηκες πρώτη φορά με τον/την αδελφό/ή σου; Πότε γελούσατε με τις ώρες; Πότε γίνατε ρεζίλι;

Δες πιο κάτω τις πιο συχνές καταστάσεις που ζήσαμε όλοι:

 

1
Περίπτωση Κύπριας

  • Το φανταστικό παιχνίδι ήταν στα φόρτε του τότε. Θυμάμαι πως γινόταν ένα «παντοπωλείο» όλο το σπίτι. Κονσέρβες πιάτα, λαχανικά, γλυκά, όλα έβγαιναν από τα ντουλάπια και  δημιουργούσαμε ένα μπακάλικο της γειτονιάς, με πρωταγωνιστές την αδελφή μου και το μικρό κουκλάκι μέσα στην αμαξούλα του. Ψώνια με φανταστικά λεφτά και εικόνες που έπαιρναν ψυχή στο άψε-σβήσε. Το σπίτι πλέον έμοιαζε σαν βόμβα που εξεράγηκε.”

2
Περίπτωση Κυπρίου

  • Όταν ήμουν μικρός είχα καταστροφικές ιδέες και μου άρεσε να καταστρέφω τα πάντα! Παιχνίδια, εργαλεία του μπαμπά, ηλεκτρικές  συσκευές, τα πάντα, ακόμη και αυτοκίνητα. Εκείνη τη μέρα είχα σύνεργο τη μικρή αδελφή μου. Έτσι, μια φόρα, έβαλα το λαδί πάνω στο κολάνι του ανεμιστήρα του τρακτέρ του μπαμπά, και  λίγο έλειψε να καεί ολόκληρη η μηχανή του τρακτέρ και να καταστραφεί εντελώς. Κάηκαν οι λάμπες του και αναγκάστηκε από το χωράφι μέχρι και το σπίτι να επιστρέψει μέσα στη νύχτα χωρίς καθόλου φώτα.”

3
Περίπτωση Κύπριας

  • Ήταν καλοκαίρι και σαν μαθητές συνήθως βοηθούσαμε τους γονείς μας στο μάζεμα των καρπών. Ήταν μια μέρα που όλη η οικογένεια ήταν στο περιβόλι. Βγήκε η μαμά μας λοιπόν, πάνω σε ένα δέντρο για να μαζέψει κάτι καρπούς μέσα στα κλαδιά. Τότε, είχαμε τη φαϊνή ιδέα με τη μικρή μου αδελφή να τιμωρήσουμε τη μαμά. Μας πίεζε συνέχεια να φάμε τα φασόλια και τη φακή, που δεν μας άρεσε καθόλου. Έτσι, πήραμε τη σκάλα και τη βάλαμε στο αυτοκίνητο και έμεινε η μαμά να φωνάζει για ένα 20λεπτο πάνω στο δέντρο.”

4
Περίπτωση Κύπριας

  • Τα βράδια καθόμασταν στο σπίτι της γιαγιάς, μαζί με την αδελφή μου και βλέπαμε ταινίες τρόμου. Όταν είμαστε στο χωριό, που είναι παρά πολλή ησυχία, καθόμαστε και βλέπουμε με χαμηλό φωτισμό ταινίες και ειδικά τρόμου. Έτσι, μια φόρα, σαν ήμασταν στο σκοτάδι, όταν τέλειωσε η ταινία, η μικρή μου αδελφή κοίταξε προς την πόρτα και είδε πως κάτι κουνιόταν και άρχισε να φωνάζει και τελικά ήταν η γιαγιά μας που μπήκε μέσα στο δωμάτιο για να δει τι κάνουμε. Ώσπου να το συνειδητοποιήσει όμως, γελούσαμε (σχεδόν για μια ώρα). Η αδελφή μου είχε γίνει ολόασπρη και έτρεμε από το φόβο της. Από τότε, όποτε θα βγω από την τουαλέτα ή όποτε πάω σπίτι από τη δουλειά, πάντα με  τρομάζει αυτή η εικόνα.”

5
Περίπτωση Κύπριας

  • Επειδή είμαι πιο μικρή από την αδελφή μου, νιώθω ότι ποτέ της δεν με αγάπησε όσο θα έπρεπε, τότε που ήμασταν μικρά παιδάκια. Πάντα τσακωνόμασταν και ήθελε να με δέρνει. Όταν αυτό συνέβαινε, εγώ έβγαζα τα παπούτσια και έτρεχα ξυπόλυτη μέσα στις αυλές και μέσα στα χωράφια. Ποτέ της δεν κατάφερνε να με πιάσει.

Έζησες κάποια από τις πιο πάνω εμπειρίες; Μοιράσου μαζί μας και τη δική σου!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending