fbpx

Sweetpeen: Η κυπριακή εφαρμογή για online κρατήσεις σε 1500+ εστιατόρια, bars και clubs!

Θα πίστευες κάποιο/α αν σου έλεγε ότι υπάρχει μια εφαρμογή που σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις κράτηση στο μαγαζί που θες, με ένα απλό και γρήγορο τρόπο, αντί να πάρεις τηλέφωνο; Για παράδειγμα, να στείλεις ένα μήνυμα από το κινητό σου, με όλες τις σχετικές πληροφορίες, και όλα να γίνουν αυτόματα για ‘σένα;

Αν δεν είσαι σίγουρος/η, θα σε βοηθήσουμε λέγοντάς σου ότι μια τέτοια εφαρμογή κυκλοφορεί (ήδη) στην online αγορά και είναι άκρως… κυπριακή! Ο λόγος γίνεται, φυσικά, για την εφαρμογή “Sweetpeen”, την οποία θα θες σίγουρα να “κατεβάσεις” στο κινητό σου!

Πρόσφατα, μιλήσαμε με τους δημιουργούς της εν λόγω εφαρμογής, για να μάθουμε περισσότερα πράγματα γι’ αυτήν την ξεχωριστή και χρήσιμη στο είδος της εφαρμογή.

Συγκεκριμένα, ο ένας εκ των δυο δημιουργών, Κύπρος Κυπριανίδης, σπούδασε Νομική στο Μάντσεστερ της Αγγλίας και ασχολείται κυρίως με το business/marketing κομμάτι της ιδέας. Ενώ ο φίλος και συνεργάτης του, Ανδρέας Πίγκας, που “κρύβεται” πίσω από την τεχνολογία της Sweetpeen, σπούδασε Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Υπολογιστών στο Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Πάμε να δούμε όσα μας είπαν πιο κάτω:

 

Γεια σας. Αρχικά μπορείτε να μας εξηγήσετε τι σημαίνει το όνομα της εφαρμογής σας “Sweetpeen”; Ποιοι λόγοι σας ώθησαν στη δημιουργία της;
city.sigmalive.com

Το όνομα της εφαρμογής προέρχεται από την αμερικανική έκφραση “sweet” που σημαίνει “κάτι πολύ ωραίο” και το “peen“, που είναι ουσιαστικά αλλαγή στα γράμματα της λέξης pin, εννοώντας ένα σημείο στο χαρτί. Στη δική μας περίπτωση, ένα εστιατόριο, μπαρ ή κλαμπ που θα περάσεις ωραία!

Το πώς είχε δημιουργηθεί η ιδέα για τη δημιουργία της εφαρμογής έχει ως εξής:

Καθόμασταν σε ένα μπαρ στη Λευκωσία και δεν περνούσαμε ευχάριστα, αφού δεν έπαιζε η μουσική που μας άρεσε, ούτε όμως είχε ενδιαφέρον ο κόσμος που βρισκόταν εκεί. Επίσης προσέξαμε ότι αν πηγαίναμε μια ώρα νωρίτερα, θα προλαβαίναμε το happy hour.

Σκεφτήκαμε λοιπόν πως αν υπήρχε ένας τρόπος να μαθαίνουμε εύκολα και γρήγορα τι γινόταν σε άλλα μαγαζιά εκείνη την ώρα, θα ήταν το ιδανικό. Έτσι κάναμε την έρευνα μας και έπειτα από μερικούς μήνες ξεκινήσαμε δουλειά στο project.

Τι ακριβώς περιλαμβάνει η εφαρμογή “Sweetpeen”;
Official Facebook page: Sweetpeen

Μέσω της εφαρμογής “Sweetpeen” μπορείς να βρεις -μαζεμένες- τις τελευταίες ενημερώσεις από 1500+ εστιατόρια, μπαρ και κλαμπ στην Κύπρο και να κάνεις τις κρατήσεις σου για να πας σε ότι πραγματικά σου αρέσει, αναλόγως της διάθεσής σου.

Ακόμη, μπορείς να προσθέσεις τους φίλους σου στις κρατήσεις σου, για να έχουν και αυτοί ενημέρωση και να λαμβάνουν ειδοποίηση λίγες ώρες πριν την κράτηση. Επίσης, μπορείς να παίρνεις πόντους από τους χώρους όπου εξαργυρώνονται σε δώρα από τους συνεργάτες μας. Επιπλέον, σου δίνει τη δυνατότητα να μοιράζεις και να βλέπεις το Vibe από χώρους που μοιράζονται οι χρηστές μας real-time.

Υπάρχει, βεβαια, και η εφαρμογή Sweetpeen Biz που τολμούμε να πούμε ότι είναι ο πιο απλός τρόπος διαχείρισης online κρατήσεων για τους επιχειρηματίες εστιατόριων, μπαρ και κλαμπ. Μπορεί κάποιος επιχειρηματίας να δει περισσότερα μέσω του website μας.

Στην Κύπρο υπάρχει άλλη αντίστοιχη εφαρμογή;
Official Facebook page: Sweetpeen

Είμαστε η Νο.1 εφαρμογή για real-time ενημέρωση και κρατήσεις στην Κύπρο. Αυτό που κάνουμε και εστιάζουμε καθημερινά στην Sweetpeen, είναι να γινόμαστε καλύτεροι από χθες και να φέρνουμε καινούριες και καινοτόμες λύσεις, που θα δώσουν αξία και θα διευκολύνουν τη ζωή οποιουδήποτε χρησιμοποιεί τις εφαρμογές μας – είτε αυτός είναι επιχειρηματίας, είτε είναι κάποιος που θέλει να βγει για να διασκεδάσει.

Κάποιος που επιθυμεί να κατεβάσει την εφαρμογή, που μπορεί να την βρει; Διατίθεται δωρεάν;
Official Facebook page: Sweetpeen

Η Sweetpeen υπάρχει ως εφαρμογή, για να βρίσκεις τις ενημερώσεις και να κάνεις κρατήσεις οπουδήποτε επιθυμείς, μπορεί να κατεβεί δωρεάν εδώ.

Επίσης, αν κάποιος είναι επιχειρηματίας, μπορεί να βρει και να κατεβάσει δωρεάν την εφαρμογή από εδώ.

Ποια είναι η μέχρι στιγμής πορεία της εφαρμογής σας; Είστε ικανοποιημένοι από την ανταπόκριση του κοινού;
Official Facebook page: Sweetpeen

Χιλιάδες άτομα έχουν εξυπηρετηθεί τους τελευταίους μήνες από την εφαρμογή μας και πολλές επιχειρήσεις χρησιμοποιούν το διαχειριστικό μας για διαχείριση των online κρατήσεων τους.

Η ικανοποίηση του να δημιουργείς κάτι από το στάδιο της ιδέας, δηλαδή συζήτησης με ένα άτομο, και να το φέρνεις στο σημείο να εξυπηρετεί χιλιάδες άτομα, είναι φυσικά τεράστια.

Θέλουμε φυσικά να ευχαριστήσουμε το κοινό για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείχνει και να υποσχεθούμε ότι έρχονται ακόμα περισσότερες εκπλήξεις τους επομένους μήνες.

Τέλος, ποιοι είναι οι μελλοντικοί σας στόχοι και πώς θα επιχειρήσετε να τους υλοποιήσετε;
Official Facebook page: Sweetpeen

Όλοι οι μελλοντικοί μας στόχοι εστιάζονται κυρίως γύρω από το να καινοτομούμε, να βελτιωνόμαστε και να αυξάνουμε καθημερινά την αξία που δίνουμε για όλους τους χρηστές.

Δηλαδή τόσο το κοινό που ψάχνει χώρους για την έξοδό του, όσο και για τον επιχειρηματία που μπορεί να λαμβάνει και να διαχειρίζεται τις κρατήσεις του.

Ευχαριστούμε τους δημιουργούς της Sweetpeen για όσα μας είπαν και τους ευχόμαστε ό,τι για την εφαρμογή τους! ????

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending