fbpx

Η επιστροφή του “αυτοκράτορα” Adriano!

Από πού να αρχίσω για αυτό τον ποδοσφαιριστή; Πάντα αποφεύγω να συζητώ για τη ζωή που κάνει ένας ποδοσφαιριστής και αρκούμαι να τον απολαμβάνω στο γήπεδο.

Σε αυτό το πλαίσιο πάντα θαύμαζα τον Adriano “Imperador”, κυρίως με τα χρώματα της αγαπημένης Internazionale Milano.

Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτό τον τέλειο επιθετικό με την κοιλίτσα, του άρεσε από τότε η “καλή ζωή”, το ξενύχτι, τα ποτά και όλα τα συναφή, αυτά που μπορεί να σε παρασύρει το άτιμο χρήμα.

Όμως… Η “καλή ζωή” του “Αυτοκράτορα” της καρδιάς μας και των ποδοσφαιρικών γηπέδων τελείωσε, είχε γίνει τρομερός σάλος με τις φωτογραφίες που αναρτούσε στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με επιχρυσωμένα καλασνίκοφ, φαβέλες στη χώρα του και “περίεργες” παρέες.

facebook.com/athlitikaofficial

Ο Adriano Leite Ribeiro, όπως είναι ολοκληρωμένο το όνομα του, πλέον μας δείχνει ότι άλλαξε εντελώς μυαλά και με μία στροφή 180 μοιρών το έριξε στη γυμναστική και την πραγματικά καλή ζωή και αθλείται καθημερινώς σε πολύ ψηλούς ρυθμούς.

Ίσως αυτό να συνδέεται άμεσα με την “υπόσχεση” του να επιστρέψει κάποια μέρα στα γήπεδα και ο 35χρόνος πλέον Βραζιλιάνος επιθετικός ίσως την πραγματοποιήσει.

Φήμες άλλωστε τον θέλουν μέσα στο χρόνο που ήδη διανύουμε να επιστρέφει στην αγαπημένη του Flamengo.

Είτε επιστρέψει είτε όχι, στον ποδοσφαιρικό γαλαξία αρκεί που αυτός ο παικταράς έβαλε μυαλό και στρώθηκε στη δουλειά, ούτως ή άλλως αυτό είναι το νόημα του αθλητισμού.

Λες όντως να είναι αυτή η επιστροφή του “αυτοκράτορα”;

Adriano Leite Ribeiro σε περιμένουμε να μας μαγέψεις!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending