fbpx

Pizza ή Σουβλάκια; 5 καταστάσεις που θα καταλάβουν μόνοι όσοι έχουν αυτό το δίλημμα!

Πόσες ήταν εκείνες οι φορές που ήσουν μόνος/η στο σπίτι, δεν είχες όρεξη να μαγειρέψεις και ήθελες μια λαχταριστή πίτσα ή ένα ζουμερό σουβλάκι;

Πόσες φορές, εσύ και η παρέα σου, είχατε το δίλημμα: σουβλάκια ή πίτσα και μπορεί να κάνατε μέχρι και μία ολόκληρη ώρα να αποφασίσετε;

Δες εδώ τι σκεφτόμαστε όλοι και πώς να αποφασίσεις πιο εύκολα την επόμενη φορά:

1
Θερμίδες

Μια από τις μεγαλύτερες και πιο συνηθισμένες απορίες που υπάρχουν είναι: ποιο από τα 2 έχει περισσότερες θερμίδες; Παραδέξου πως κι εσύ έχεις αναρωτηθεί πολλές φορές!

Η απάντηση, σύμφωνα με διατροφολόγους, είναι πως το αμαρτωλό σουβλάκι κρύβει τις πιο πολλές θερμίδες (περίπου 700), ενώ η πίτσα έχει σχεδόν τις μισές θερμίδες!

Αν είσαι από εκείνους που μετράνε τις θερμίδες, ξέρεις τι πρέπει να προτιμήσεις!

2
Περίσταση

Αν το σκεφτείς λίγο πιο καλά, υπάρχουν συγκεκριμένες περιπτώσεις που προτιμάς κάτι από τα δύο.

  • Πίτσα: Μια μεγάλη διαφωνία κυριαρχεί στις παρέες – όχι μόνο στο τι είδους ταινία θα δείτε, αλλά και στο τι είδους πίτσα θα φάτε. Μια ώρα για να αποφασίσετε τι θα δείτε αλλά και ακόμα μια ώρα για την πίτσα που θα φάτε. Συμβαίνει και στη δική σου παρέα, παραδέξου το! 😉
  • Σουβλάκια: Όταν είσαι στο σπίτι με παρέα, προτιμάτε να παραγγείλετε σουβλάκια, παρά πίτσα γιατί το σουβλατζίδικο έχει το ο θείος του παρέα σου. Ακόμα κι αν δεν το έχει κάποιος γνωστός, έχετε γίνει κολλητοί πλέον και αρκεί μια απλή αναπάντητη για να σου φέρουν αυτό το εκλεκτό φαγητό.

3
Κόστος

Αν σκέφτεσαι τρόπους ώστε να τρως από τα αγαπημένα σου delivery αλλά χωρίς να ξοδεύεις τα… “μαλλιά της κεφαλής σου”, υπάρχουν 2 εναλλακτικές λύσεις:

  • Σουβλάκια: Είναι σίγουρα πιο οικονομικά και σίγουρα είναι πολύ καλή η σχέση «τιμής-χορταστικότητας».
  • Πίτσα:Ίσως να είναι λίγο πιο ακριβή σε σύγκριση με τα ζουμερά σουβλάκια, αλλά ποτέ δε θα σταματήσεις να βρίσκεις ντουζίνες από εκπτωτικά κουπόνια στην πόρτα σου.

4
 Επιλογές στο είδος

  • Πίτσα: Έχεις πολλές επιλογές για να γεμίσεις το στομάχι σου. Μπορεί να διαλέξεις από την πιο απλή, όπως: Μαργαρίτα μέχρι την εξωτική Hawaiian αν σου αρέσει ο ανανάς! Ακόμα μπορείς να φας πίτσα με κοτόπουλο, αν δε μπορείς να αντισταθείς στο κρέας.
  • Σουβλάκια: Ελάχιστες επιλογές. Χοιρινό, κοτόπουλο και αρνί. Αυτές τις επιλογές έχεις. Αν ξέρεις να τρως σωστά όμως το σουβλάκι, μπορεί να το συνοδέψεις με διάφορα υλικά (πατάτες, τζατζίκι, τυροκαυτερή, πάπρικα κ.λπ.)

5
Social media

Δεν υπάρχει περίπτωση να θες να φας με την παρέα σου και να μη θέλεις να ποστάρεις μια δική σου ιστορία στα social media.

Σκέφτεσαι και τι να φας και τι θα δείχνει πιο ωραίο στη φωτογραφία που θα ανεβάσεις! Όταν έρθει η ώρα για τα φίλτρα που θα θέλεις να βάλεις, θυμήσου πως το σουβλάκι και η πίτσα έχουν φυσική ομορφιά!

Bonus tip:

Αν ακόμα δεν μπορείς να διαλέξεις μη νιώθεις μόνος… Ούτε κι εγώ μπορώ. Ευτυχώς υπάρχει η λύση που τα συνδυάζει και τα δύο. Σουβλάκι σε πίτ(σ)α.

Ιδού! (η απόδειξη του… προσωπικού εγκλήματος)

clickatlife.gr

Πες μας κι εσύ τι θα διάλεγες και δες πόσοι συμφωνούν μαζί σου!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending