Έτσι θα ακούγονταν 5+1 γνωστά τραγούδια αν τα τραγουδούσε ο… Donald Trump!

Είσαι κι εσύ fan της ξένης μουσικής; Αν ναι, σίγουρα θα γνωρίζεις κάποια τραγούδια που “σκαρφαλώσαν” (έστω και μια φορά) την κορυφή των charts και έγιναν χρυσές επιτυχίες σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Φαντάστηκες όμως, πώς θα ακούγονταν αυτά τα τραγούδια, αν τα τραγουδούσε όχι κάποιος γνωστός (ή άγνωστος) καλλιτέχνης, αλλά… ο πρόεδρος των Η.Π.Α., Donald Trump; Θα κατάφερνε να τα εκτελέσει με επιτυχία ή μήπως θα είχε αποτύχει παταγωδώς, “δολοφονώντας” τα εν λόγω τραγούδια;

Ο Μαροκινός music maker Chaouch Zakaria, γνωστός στο YouTube ως Maestro Ziikos, υλοποίησε την πιο πάνω απορία, δημιουργώντας σχετικά βίντεο με τον Αμερικανό πρόεδρο να “τραγουδά” γνωστές, ξένες επιτυχίες. Και πώς το πέτυχε άραγε αυτό; Φυσικά, “κόβοντας και ράβοντας” λέξεις και φράσεις από τις ομιλίες του, οι οποίες σχετίζονταν άμεσα με τα τραγούδια.

Αν και δεν ξέρουμε πόσες ώρες χρειάστηκε για να ετοιμάσει αυτά τα videos, το μόνο σίγουρο είναι ότι τα έχει καταφέρει επιτυχώς, αφού το τελικό αποτέλεσμα είναι πραγματικά εντυπωσιακό και απολαυστικό.

Πιο κάτω επιλέξαμε και σου παρουσιάζουμε 5+1 γνωστά, ξένα τραγούδια που “τραγούδησε” ο Αμερικανός πρόεδρος Donald Trump για να τα απολαύσεις (όσο αντέχεις):

 

1Havana  (Camila Cabello)

2Look What You Made Me Do (Taylor Swift)

3New Rules (Dua Lipa)

4Single Ladies (Beyoncé)

5Wrecking Ball (Miley Cyrus)

6Bonus: Συνεργασία Donald Trump με τον πρώην πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών, Barack Obama στο τραγούδι “Barbie Girl”.

Εσύ τι λες; Να “αφήσει” την πολιτική ο Αμερικανός πρόεδρος για λίγο στην άκρη και… να ξεκινήσει σόλο καριέρα ή… καλύτερα όχι;