fbpx

Ρωτήσαμε 5 Κύπριους για τις πιο ενοχλητικές συνήθειες των γονιών τους!

Εμείς οι Κύπριοι, αργούμε πολύ στο να αποκόψουμε τον… “ομφάλιο λώρο” από την οικογένεια μας. Σε άλλες χώρες, τα παιδιά αποκόπτονται από την οικογένεια σε αρκετά νεαρή ηλικία, σε σχέση με εμάς, που… 30ρίζουμε τζιαι ζούμε ακόμα με τη μάνα τζιαι τον παπά μας!

Το ότι περνούμε αρκετό χρόνο μαζί τους (ώσπου να πάρουμε την απόφαση να μετακομίσουμε δηλαδή), μας δίνει τη δυνατότητα να περάσουμε περισσότερες στιγμές μαζί τους και να ανακαλύψουμε όλες τις πτυχές του χαρακτήρα τους.

Ρωτήσαμε 5 Κύπριους για τις πιο ενοχλητικές συνήθειες των γονιών τους, έτσι όπως εκείνοι τις έζησαν ως παιδιά, έφηβοι ή ακόμα και σαν ενήλικες!

Δες πιο κάτω τις απαντήσεις τους!

1
Μάρκος Προδρόμου, 26 χρονών

  • Η μάνα μου έσσιει ψύχωση με την καθαριότητα. Όταν καθαρίζει, δκιώχνει μας έξω που το σπίτι για να μεν την ενοχλούμε. Θέλει να καθαρίζει μόνη της (πάλε καλά) τζιαι όποιος μπει τζιείνη την ώρα μες στο σπίτι, τρώει παντόφλα. Η μεγαλύτερη της ψύχωση όμως εν με το σφουγγάρισμα. Πιστέψετε με, εν θέλετε να μπείτε να πατήσετε πάνω στα σφογγαρισμένα της κυρίας Αντιγόνης. Είναι άξια να σας βουρά με το λάστιχο γύρω που το σπίτι, ώσπου να κουραστείτε. Τζιαι που εν να σας φτάσει, εν να παρακαλάτε να μεν επατούσετε ποττέ το πόδι σας σπίτι. Δράμα η κατάσταση.”

2
Αντωνία Κωνσταντίνου, 24 ετών

  • “Η κατάσταση έφτασεν στο απροχώρητο. Αλλάξαν οι εποχές που οι νέοι στα 18 τους είχαν τζιαι 2 κοπελλούθκια, αλλά φαίνεται οι δικοί μου ζουν ακόμα σε τζιείνες τες περιόδους. Κάθε τρεις τζιαι λλίο, με την πρώτη ευκαιρία, αρκεύκουν να με ρωτούν αν φκαίνω με κανέναν παιδίν τζιαι πότε εν να παντρευτώ να τους κάμω εγγονούι. Εν παλεύκεται άλλον. Ερωτήσαν με τόσες πολλές φορές, που άρκεψα να τους λαλώ πως έχω σχέση τζιαι πως τα πάω τζιαι καλά μάλιστα. Πώς έρκουνται τα πράματα όμως… Στο Λύκειο, ελαλούσαμεν τους ψέματα πως εν έχουμε σχέση, τζιαι τωρά λαλούμεν τους ψέματα πως έχουμε. Tragic.”

3
Κώστας Έλληνας, 23 ετών

  • “Μια πολλά ενοχλητική συνήθεια που είχαν οι γονείς μου όταν ήμουν ακόμα έφηβος τζιαι επήαινα σχολείο, ήταν να με ξυπνούν μισή ώρα πριν το ξυπνητήρι μου, με το έτσι θέλω. Εν ξέρω ακόμα γιατί, εν ένα ερώτημα που έμεινε ακόμα αναπάντητο. Τζιαι το αστείον της υπόθεσης είναι ότι εν κανεί που με ξυπνούσαν πιο γλήορα, ελαλούσαν μου τζιαι ψέματα. Αντί να μου λαλούν τι ώρα ήταν πραγματικά, επροσθέταν τζιαι μισή ώρα που την πούγκα τους. Για παράδειγμα, αν ήταν 6 η ώρα τζιαι είχα κανονισμένο να σηκωθώ στις 6:30, εφωνάζαν μου να σηκωθώ που τες 6 με τη δικαιολογία πως η ώρα ήταν 6:30. Δηλαδή εν κανεί που ήμουν με 3 ώρες ύπνον, εξυπνούσαν με πιο γλήορα τζιαι αγχώναν με πως άρκησα να σηκωθώ. Ώσπου εσυνήθισα, απλά εν τους έβαλλα υπόψη τζιαι εγύριζα πλευρόν.”

4
Γεωργία Μιχαήλ, 24 ετών

  • “Μετά που την πίεση των εξετάσεων, εξέφευγα λλίο στα social media για να χαλαρώσω. Έβαλλα τες selfies μου,  τις φωτογραφίες με το αγόρι μου τζιαι γενικά ότι ήθελα να μοιραστώ με τους φίλους μου. Ώσπου εκάμαν Facebook οι γονείς μου… Και έτσι, τo σερφάρισμα στο διαδύκτιο δεν είναι, ούτε θα είναι ποτέ το ίδιο. Πλέον, σε ό,τι ποστάρω στο προφίλ μου, εμφανίζονται τζιαι οι δύο στα σχόλια να μου γράφουν με κεφαλαία “ΕΙΣΑΙ ΚΟΥΚΛΑ ΑΓΓΕΛΕ ΜΟΥ” ή “ΤΕΡΚΑΖΕΤΕ ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ”. Εν το αντέχω άλλο, εν να τους κάμω block τζιαι κανεί.

5
Σοφοκλής Αναστασίου, 25 ετών

  • “Το πιο σπαστικό πράμα που θυμούμαι που τους γονείς μου ήταν όταν ήμουν ακόμα Λύκειο τζιαι επροσπαθούσαν να με κάμουν motivate για να πιάσω καλούς βαθμούς. Όταν με θωρούσαν τζιαι δεν επολλοθκιάβαζα, ελαλούσαν μου για τον γιο της Αντρούλλας της αισθητικού που θκιαβάζει 5 ώρες την ημέρα τζιαι πως εν παράδειγμα προς μίμηση. Όταν όμως κάποιος φίλος μου έκαμνεν κάτι το οποίο εν τους άρεσκε τζιαι έθελα να το κάμω τζιαι ‘γώ, ελαλούσαν μου πως εν τους ενδιαφέρει τι κάμνουν οι άλλοι. Fuck logic, right?!”

Ποιες είναι οι πιο ενοχλητικές συνήθειες των δικών σου γονιών; Με ποια ταυτίζεσαι περισσότερο από τις πιο πάνω;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending