fbpx

5 hairstyles με braids που θα λατρέψεις για τον χειμώνα!

Μπορεί τα ρούχα να παίζουν σημαντικό ρόλο στο στυλ σου, αλλά με το κατάλληλο χτένισμα μπορείς να ολοκληρώσεις την εμφάνισή σου και να του δώσεις μια άλλη όψη.

Τα braids είναι το hairstyle που μπορεί να σε αλλάξει, να σε μεταμορφώσει και να αλλάξει τελείως το όλο look σου.

Πιο κάτω σου έχω 5 hairstyles με braids για να αντιγράψεις και εσύ:

1
Ponytail braid

Η κλασική αλογοουρά μπορεί να μεταμορφωθεί, πλέκοντάς την. Αφού κάνεις μια ψηλή αλογοουρά, χώρισε την σε 3 μέρη και πλέξε τα μεταξύ τους.

Δώσε μια extra πινελιά, ανοίγοντας την πλεξούδα και χαλαρώνοντας το κάθε part για να φαίνεται επιμελώς ατημέλητη.

2
Half up-half down fishtail braid

Ένα άκρως χειμερινό hairstyle είναι αυτό με τα μισά πάνω, μισά κάτω και μια πλεξούδα στην μέση.

Πάρε μια τούφα και από τις δύο πλευρές των μαλλιών σου και άρχισε να τις πλέκεις σε ψαροκόκαλο, μέχρι να φτάσουν στο κάτω μέρος των μαλλιών σου.

Αυτό το hairstyle θα σου δώσει και στυλ αλλά και άνεση, αφού το μεγαλύτερο μέρος των μαλλιών σου θα βρίσκεται σε πλεξούδα.

3
Braided crown

Το λεγόμενο ”στεφανάκι” είναι απ’ τα πιο εύκολα hairstyle που μπορείς να κάνεις! Χώρισε τα μαλλιά σου στην μέση και κάνε μια πλεξούδα σε κάθε πλευρά. Άρχισε να πλέκεις την κάθε πλευρά από την αρχή του κεφαλιού σου μέχρι το τέλος.

Τράβηξε λίγο τις πλεξούδες που έκανες για να χαλαρώσουν και να μην είναι τόσο σφικτές. Στερέωσε με ένα τσιμπιδάκι την μια πλεξούδα περίπου στην μέση του κεφαλιού σου. Γύρνα την άκρη προς την μέσα πλευρά της πλεξούδας για να μην φύγει.

Κάνε το ίδιο και από την άλλη πλευρά για να δημιουργήσεις το “στεφανάκι”. Μην ξεχάσεις να βάλεις αρκετά τσιμπιδάκια για να είσαι σίγουρη πως δε θα χαλάσει το hairstyle!

4
Double braided buns

Άλλο ένα πολύ εύκολο και άκρως προσεγμένο hairstyle για τον χειμώνα είναι τα διπλά buns με braids. Χώρισε τα μαλλιά σου σε 2 μέρη και χτένισέ τα πολύ καλά για να είναι λεία.

Περίπου στα μισά της κάθε πλευράς άρχισε να πλέκεις τα μαλλιά σου. Φρόντισε να είναι πολύ σφικτή η κάθε πλεξούδα για να πετύχεις το αυστηρό look στην συνέχεια.

Άρχισε να γυρνάς την κάθε πλεξούδα με την φορά του ρολογιού για να πετύχεις το bun. Κάνε το ίδιο και με την άλλη πλεξούδα και είσαι έτοιμη.

5
Half up-half down fishtail με χαλαρό braid

Αυτό το hairstyle είναι παρόμοιο με το πιο πάνω που σου είπα αλλά με μια διαφορά. Όταν θα κάνεις την πλεξούδα σου, φρόντισε να είναι πολύ χαλαρή για να φαίνεται πιο ανέμελο το look και πιο bohemian.

Αν θέλεις να το κάνεις ακόμα πιο ανέμελο, άφησε λίγες τούφες μπροστά στο πρόσωπό σου.

Ποιο από τα 5 hairstyles θα κάνεις πρώτα;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,400FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending