fbpx

Wow! Ίσως τα πιο καταπληκτικά νέα από τα καταστήματα Zara!

Το Zara είναι ένα από τα λίγα καταστήματα που είναι τόσο αγαπητά σχεδόν απ’ όλες τις γυναίκες, ανεξαρτήτως ηλικίας. Γι’ αυτό για να μην αφήσει παραπονούμενο το κοινό του, είπε να δοκιμάσει να δημιουργήσει το πρώτο κατάστημα το οποίο θα είναι σχεδιασμένο για online αγορές.

Μάθε περισσότερα:

Θα μπορείς σε αυτό το κατάστημα δηλαδή, να μπαίνεις και να κάνεις τις online παραγγελίες σου, αλλά να πας να τις παραλάβεις ακόμα και την ίδια μέρα! Δεν είναι τέλειο αυτό;

Σε αυτό το σημείο νομίζω πρέπει να αναφέρω ότι ταυτιζόμαστε όλες εμείς που βλέπουμε κάτι στην ιστοσελίδα του Zara, μας αρέσει και θέλουμε να το αγοράσουμε, αλλά όταν πάμε στο κατάστημα δεν υπάρχει.

Είναι η πρώτη φορά που η αλυσίδα καταστημάτων Zara, άνοιξε ένα τέτοιο κατάστημα σε όλο τον κόσμο. Και είναι σημαντικό που αυτό το κατάστημα άνοιξε στην πόλη Westfield Stratford στο Λονδίνο. Το κατάστημα άρχισε να λειτουργεί από τις 26 του Γενάρη και θα παραμείνει ανοιχτό μέχρι και τον Μάη όπου θα κλείσει για ανακαίνιση.

Φυσικά στο κατάστημα θα υπάρχει προσωπικό με κινητές συσκευές για να βοηθά τους πελάτες να κάνουν τις online παραγγελίες τους, όπως επίσης να τους βοηθά να πληρώνουν με το κινητό τους είτε με το application του Zara.

Διάβασε περισσότερα εδώ: Drapersonline

Για να δούμε πότε θα γίνει αυτή η αλλαγή
στα καταστήματα Zara και στην Κύπρο!
Ανυπομονούμε!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending