fbpx

5 ταινίες που θα θες να δεις φέτος στη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου!

Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου: μια από τις πιο αναμενόμενες γιορτές του χρόνου που γιορτάζουν οι ερωτευμένοι, την αγάπη και τον έρωτα τους.

Αρκετά ζευγάρια επιλέγουν να γιορτάσουν με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο και συνήθως πηγαίνουν σε κάποιο καλό εστιατόριο για φαγητό με καλή ατμόσφαιρα.

Υπάρχουν όμως κι εκείνοι που επιλέγουν να μείνουν σπίτι για να μαγειρέψουν και να απολαύσουν αυτή την ξεχωριστή μέρα με την ησυχία τους. Οπότε, μια καλή ιδέα θα ήταν, μετά το φαγητό, να δεις και μια καλή ρομαντική ταινία, αγκαλιά με τον/την σύντροφο σου.

Σου μαζέψαμε 5 ρομαντικές ταινίες που αξίζει να δεις στη γιορτή του Άγιου Βαλεντίνου που θα σε συγκινήσουν και θα θες να τις δεις ξανά:

 

1
Love, Rosie

Αφορά 2 νέους οι οποίοι είναι φίλοι από παιδιά. Μεγαλώνοντας, ερωτεύονται ο ένας τον άλλο, αλλά οι διαφορετικές τους κατευθύνσεις και επιλογές, στέκονται εμπόδια στο να ανακαλύψουν και να βρουν την αγάπη που τους ενώνει.

2
Me before you

Βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Jo Jo Moyes, αφορά την ιστορία μιας απρόβλεπτης σχέσης μεταξύ ενός πλούσιου Λονδρέζου ανάπηρου και μιας κοπέλας, η οποία αναλαμβάνει τη φροντίδα του λόγω της ασθένειας του.

Οι δυο τους δένονται σιγά-σιγά, εξαιτίας συγκεκριμένων καταστάσεων και η φιλία τους εξελίσσεται σε κάτι περισσότερο. Αυτή η ταινία είναι και δραματική και πρόκειται να σε συγκινήσει πολύ.

3
The Fault in our Stars

Η βραβευμένη ταινία με Golden Trailer και Teen choice awards που τόσο αγαπήσαμε, είναι must-watch.

Οι πλείστοι θα την έχουν δει και φαντάζομαι πως τους έχει αγγίξει την καρδιά. Αναφέρεται στη σχέση μεταξύ 2 έφηβων, την Hazel και τον Augustus, οι οποίοι πάσχουν από διάφορα προβλήματα υγείας. Προσπαθούν μέσα από τη δύναμη της αγάπης τους να τα ξεπεράσουν.

4
The Notebook

Η ιστορία διαδραματίζεται στη δεκαετία του 1940 όταν ένας φτωχός νέος ερωτεύεται μια πλούσια κοπέλα, δίνοντας της την αίσθηση της ελευθερίας. Σύντομα όμως θα χωρίσουν, εξαιτίας των κοινωνικών τους διαφόρων.

Αυτή η ταινία πηρέ επίσης αρκετά βραβεία όπως τα Teen Choice awards. Πρωταγωνιστές του έργου: ο γοητευτικός ηθοποιός Ryan Gosling και η εκπληκτική Rachel McAdams.

5
P.S. I love you

Αφορά ένα παντρεμένο ζευγάρι την Holly και τον Gerry, οι οποίοι ζουν σε πελάγη ευτυχίας και υπάρχουν ο ένας για τον άλλο. Παρ’ ολ’ αυτά, όλα ανατρέπονται με τον ξαφνικό θάνατο του Gerry εξαιτίας μιας σοβαρής ασθένειας.

Η Holly δεν μπορεί να ξεπεράσει τον θάνατο του συζύγου της, αλλά μια σειρά από γράμματα τα οποία είχε γράψει ο Gerry πριν πεθάνει, τη βοηθάνε να συνεχίσει τη ζωή της και να ξεπεράσει τη θλίψη της.

Ποια ταινία θα ήθελες να δεις; Ψήφισε και δες πόσοι συμφωνούν μαζί σου!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending