fbpx

3+1 ιδανικά hairstyles για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει απειλητικά. Πού θα πάτε; Τι θα φορέσεις; Αυτά τα αφήνω επάνω σου, αλλά για τα μαλλιά σου μην αγχώνεσαι, είμαι εδώ να σου προτείνω 3 εύκολες και γρήγορες λύσεις για να εντυπωσιάσεις.

Ξεφύλλισα τα περιοδικά, μπήκα έκλεψα λίγες ιδέες από Instagram και Pinterest, αλλά επειδή ο ειδικός είναι ειδικός, επισκέφθηκα το κομμωτήριο και είμαι στην ευχάριστη θέση να σε ενημερώσω σχετικά με τις πιο σύγχρονες ιδέες για hairstyles που ταιριάζουν σε όλες μας: ξανθές, μελαχρινές, κοκκινομάλλες.

Δες τα εδώ:

1
Wavy

Στεγνώνουμε τα μαλλιά με το κεφάλι προς τα κάτω για να δώσουμε περισσότερο όγκο. Προσθέτουμε ένα προϊόν για την προστασία των μαλλιών από τη θερμότητα και ένα αφρό για έξτρα όγκο.

Τώρα αν εσύ ανήκεις στις τυχερές και έχεις φυσικό όγκο μπράβο σου, μπορείς να παραλήψεις αυτό το βήμα, όπως και τον αφρό.

Στη συνέχεια, με ένα ψαλίδι για μπούκλες -εάν δεν έχεις μην αγχώνεσαι η ισιωτική σου μπορεί να κάνει εξίσου καλές- κάνουμε χαλαρές μπούκλες και αφού προσθέσουμε μπόλικη λακ, τις «χαλάμε» με τα δάκτυλά μας.

Extra tip: Τώρα αν το πρόβλημά σου είναι ότι κάνεις μπούκλες και πέφτουν κατευθείαν, επένδυσε σε μια καλή λακ αλλά και σε αυτά τα ασημί τσιμπιδάκια που πλέον τα βρίσκεις παντού και δεν αφήνουν ενοχλητικά σημάδια στα μαλλιά σου.

2
High Ponytail

Ένα χτένισμα για όλες τις ώρες. Η αλογοουρά μπορεί να φορεθεί πάντα και παντού. Για τη συγκεκριμένη περίσταση προτίμησε ψηλή αλογοουρά για πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

3
Bun Hairstyle 

Ξεκινάς να κάνεις μπούκλες για να δώσεις extra όγκο στα μαλλιά σου. Με τη βοήθεια μιας χτένας δίνεις ακόμα περισσότερο όγκο, ξύζοντάς τα στις ρίζες. Έπειτα, χωρίζεις σε τούφες τα μαλλιά τα οποία αρχίζεις να στερεώνεις με τσιμπιδάκια μέχρι να δημιουργηθεί ένας κότσος.

Τώρα, αν εσύ είσαι σαν και εμένα και θέλεις το κάτι τις διαφορετικό, αφήνεις κάποιες τούφες περιμετρικά, τις οποίες όταν έχεις δημιουργήσει τον κότσο τις στριφογυρίζεις με τα δάκτυλά σου και τις περνάς πάνω από τον κότσο δημιουργώντας ένα μοναδικό σχέδιο.

4
Straight Hairstyle – Wet Look 

Σαν το ίσιο μαλλί “δεν έχει”! Αυτό είπαν όλοι οι άντρες φίλοι μου για το χτένισμα που προτιμούν. Γι’ αυτό προτείνω το wet look και τον χειμώνα! Το επέλεξαν όλες οι σταρ στο κόκκινο χαλί, άρα γιατί όχι και εμείς;

Eξάλλου είναι ένα θηλυκό και sexy look που τονίζει τα χαρακτηριστικά και αναδεικνύει το πρόσωπο.

*Ευχαριστούμε το κομμωτήριο Novella Hair Mode.

Όποιο hairstyle και να επιλέξεις, βάλε τη φαντασία,
το χαμόγελό σου και θα λάμψεις! 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending