fbpx

5 outfits για να εντυπωσιάσεις την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!

Η ημέρα των ερωτευμένων έφτασε, και μέσα σε όλες αυτές τις προετοιμασίες για να δημιουργήσεις μια μοναδική βραδιά για ‘σένα και τον αγαπημένο σου έχεις να σκεφτείς ποιο είναι άραγε το κατάλληλο outfit που θα σε κάνει να λάμψεις.

Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε 5 outfits που ταιριάζουν σε κάθε γούστο, και είναι η κατάλληλη επιλόγη που μπορείς να κάνεις έτσι ώστε να εντυπωσιάσεις την ημέρα αυτή.

Δες τα εδώ:

1
Red dress

Αν αναρωτιέσαι πότε τελικά θα μπορέσεις να φορέσεις το κόκκινο σου φόρεμα, τότε σίγουρα η μέρα αυτή είναι η κατάλληλη. Μπορείς να το συνδυάσεις με τα αγαπημένα σου μποτάκια και μια απλή clutch bag.

Get the look:

Φόρεμα

Παπούτσια

Τσάντα

2
Pink Suit

Αν πάλι είσαι fan του ανδρόγυνου στυλ τότε ήρθε η ώρα να το τιμήσεις. Μιας και το ροζ χρώμα φέτος είναι και πάλι στην μόδα, δεν έχεις να παρά να φορέσεις pink suit με τα αγαπημένα σου μαύρα mules.

Get the look:

Blazer

Παντελόνι

Παπούτσια

Τσάντα

3
Black mini dress

Το γνωστό “black mini dress” το οποίο δεν πρέπει να λείπει από την ντουλάπα καμιάς γυναίκας, είναι μια διαχρονική και σωστή επιλόγη που μπορεί πάντα να σε βγάζει από τη δύσκολη θέση.

Για την συγκεκριμένη επιλογή μπορείς να προτιμήσεις οποιοδήποτε παπούτσι προτιμάς, αφού ταιριάζει με όλα.

Get the look:

Φόρεμα

Παπούτσια

4
Midi wrap dress

Τα midi dresses έχουν έρθει στην μόδα και δεν θα μας αποχαιρετήσουν σύντομα. Όποτε αν είσαι fan αυτών των φορεμάτων, τότε μπορείς να δημιουργήσεις ένα ρομαντικό look φορώντας ένα midi wrap dress σε συνδυασμό με τα αγαπημένα σου παπούτσια και την cross body τσάντα σου.

Get the look:

Φόρεμα

Παπούτσια

Τσάντα

5
Mom jeans, satin top & high heels

Αν πάλι δεν θέλεις να αποχωρηστείς τζιν παντελόνι σου, τότε δεν έχεις παρά να το συνδυάσεις με ένα satin top και τα αγαπημένα σου high heels.

Get the look:

Παντελόνι

Φανέλα

Παπούτσια

Τσάντα

Εσύ ποιο outfit θα προτιμήσεις;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending