fbpx

University of Nottingham: 10 σημαντικοί λόγοι για να σπουδάσεις στο φημισμένο Πανεπιστήμιο!

Το Πανεπιστήμιο του Nottingham έχει αποκτήσει παγκόσμια φήμη για την ακαδημαϊκή του υπεροχή, την πρωτοποριακή έρευνα και την εύρεση-απασχόληση εργασίας.

Κάθε χρόνο δέχεται φοιτητές από όλα τα μέρη του κόσμου στα Campus, που συνεχώς βραβεύονται, και παρέχει ένα ευρύ φάσμα ευκαιριών και εμπειριών.

Ακολουθούν 10 στοιχεία που θα συναντήσεις ως φοιτητής στο University of Nottingham:

 

1
Εκπαίδευση παγκόσμιας εμβέλειας

Το Πανεπιστήμιο κατατάσσεται στα 100 κορυφαία Πανεπιστήμια του κόσμου και μεταξύ των πρώτων 15 της Μ.Βρετανίας, βάσει του QS World University Rankings (2018).

  • Είναι ιδρυτικό μέλος του Russell Group της Μ.Βρετανίας και του διεθνούς δικτύου Universitas 21.
  • Πήρε το «χρυσό βραβείο» για τη διδασκαλία και την εκπαίδευση για το έτος 2017 από το UK’s Teaching Excellence Framework (TEF).
  • Κατέλαβε την 8η θέση στην Μ.Βρετανία, στον τομέα της δυναμικής του στην έρευνα από το Reaserch Excellence Framework (2014).

Επενδύονται και ενισχύονται συνεχώς οι Πανεπιστημιουπόλεις με καινοτόμες εγκαταστάσεις διδασκαλίας και έρευνας.

2
Γίνεσαι μέλος μιας πραγματικά παγκόσμιας φοιτητικής κοινότητας

Έχει παγκόσμιο δίκτυο με 270.000 αποφοίτους και συνεργάζεται με περισσότερα από 300 πανεπιστήμια παγκοσμίως, προσφέροντας στους φοιτητές ευκαιρίες για σπουδές στο  εξωτερικό κατά την διάρκεια του course που παρακολουθούν.

3
Οι διεθνείς υποτροφίες μας προάγουν την υπεροχή

Το Nottingham προσφέρει ένα μεγάλο αριθμό υποτροφιών, που αποσκοπούν στο να προωθήσουν τη διαφορετικότητα των φοιτητών και να συμβάλουν στη διεθνή ανάπτυξη και φήμη. Προσφέρεται μια σειρά από διεθνείς υποτροφίες για τα μεταπτυχιακά προγράμματα, που καλύπτουν από το 25% έως και το 100% των διδάκτρων.

Προσφέρονται επίσης διεθνείς υποτροφίες για την έρευνα, που καλύπτουν τα πλήρη δίδακτρα και σε ορισμένες περιπτώσεις μια επιδότηση για τα έξοδα διαβίωσης και μια επιλογή προπτυχιακών υποτροφιών και βραβείων υψηλού επιπέδου.

4
Μοναδική εμπειρία δικτύωσης στους φοιτητές

Το Nottingham φιλοξενεί 300 φοιτητικές κοινότητες και Clubs συμπεριλαμβανομένης και μια από τις μεγαλύτερες του Ην. Βασιλείου που είναι η Κυπριακή-Ελληνική Κοινότητα φοιτητών.

Διαθέτει 70 περίπου αθλητικές λέσχες και μεγάλη γκάμα αθλητικών εγκαταστάσεων. Νέο, σύγχρονο αθλητικό συγκρότημα χτίζεται στην Πανεπιστημιούπολη, συνολικής επένδυσης 40 εκατομμυρίων λιρών.Υπάρχουν πολλοί τρόποι δραστηριοτήτων και εμπλουτισμού της φοιτητικής σας εμπειρίας ως φοιτητές.

5
Οι επιχειρηματίες και το ανθρώπινο δυναμικό εταιρειών εμπιστεύονται και προσλαμβάνουν τους αποφοίτους του Nottingham

Το Nottingham University έχει χαρακτηριστεί από το The Times και το Sunday Times, Good University Guide 2017, ως το “Πανεπιστήμιο της Χρονιάς” για την απόκτηση Μεταπτυχιακών Σπουδών.

Συνεχίζει σταθερά να αποτελεί ένα από τα κορυφαία και φημισμένα Πανεπιστήμια, για τους ηγέτες κορυφαίων επιχειρήσεων της Βρετανίας όπως PwC, Ernst&Young, Deloitte, Accenture, Rolls-Royce, HSBC, GlaxoSmithKline, IBM και BP, σύμφωνα με την High Fliers Research. Βάσει του QS World Graduate Employability Rankings 2017, θεωρείται ότι έχει απήχηση παγκοσμίως τόσο για την επιχειρηματικότητα όσο και την απασχολησιμότητα.

6
Η Υπηρεσία, Συμβουλευτικής, Καριέρας και Απασχολησιμότητας παρέχει ειδική υποστήριξη και καθοδήγηση στους φοιτητές και τους αποφοίτους του Πανεπιστημίου

Μπορείς να αποκτήσεις την εμπειρία και να βελτιώσεις τις προοπτικές σταδιοδρομίας σου κάνοντας είτε πρακτική άσκηση, είτε ένα χρόνο πρακτική εργασίας κατά τη διάρκεια των σπουδών σας.

Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές επωφελούνται από τις δυνατότητες υποστήριξης και κατάρτισης που παρέχει η μεταπτυχιακή σχολή, και το Πρόγραμμα Ανάπτυξης Ερευνητών. Μπορείς επίσης να εργαστείς στο Ηνωμένο Βασίλειο – κατά τη διάρκεια ή αφού έχεις ολοκληρώσει τις σπουδές σου.

7
Εγγύηση της διαμονής σου

Εγγυόμαστε τη διαμονή κατά το πρώτο έτος της φοίτησης σου στην φοιτιτική εστία ή και σε ιδιωτικές φοιτητικές εστίας, για όλα τα χρόνια σπουδών σου.

8
Το Nottingham είναι μια συναρπαστική πόλη για τους μαθητές

Η πόλη μας διαθέτει καταστήματα, εστιατόρια, μπαρ, θέατρα, γκαλερί, χώρους μουσικής, πάρκα και αθλητικές εγκαταστάσεις, καθώς και αξιοθέατα όπως το Κάστρο του Nottingham, το Wollaton Hall και το Sherwood Forest.

Στα Φεστιβάλ όλο το χρόνο, οι πολιτιστικές εκδηλώσεις περιλαμβάνουν το κινεζικό νέο έτος, το Holi, το Eid, το Diwali, μια χριστουγεννιάτικη αγορά και ένα Καρναβάλι της Καραϊβικής. Τα εστιατόρια ξεχωρίζουν για την σπιτική κουζίνα από όλα τα μέρη του κόσμου λόγω της ζήτησης, καθιστώντας εύκολη την απόλαυση και την προσαρμογή στην πόλη.

9
Η πόλη του Nottingham είναι προσιτή οικονομική πόλη που βρίσκεται σε μια εξαιρετικά όμορφη τοποθεσία

Βάσει των αποτελεσμάτων της έρευνας που διεξήγαγε η Τράπεζα HSBC, ανέδειξε το Πανεπιστήμιο του Nottingham ως το δεύτερο πιο οικονομικό πανεπιστήμιο του Ηνωμένου Βασιλείου σύμφωνα με το καθημερινό κόστος ζωής, τα έξοδα διαμονής και μέσων μεταφοράς. Επιπρόσθετα, το Student Living Index 2016 της Τράπεζας NatWest Bank αξιολόγησε την πόλη του Nottingham ως την 8η πιο οικονομική πόλη της Aγγλίας για τους φοιτητές.

Η κεντρική τοποθεσία της πόλης Nottingham με την έννοια της προσβασιμότητας του σιδηροδρομικού κόμβου διευκολύνει την πρόσβαση στο Λονδίνο και σε άλλες πόλεις της Μ. Βρετανίας.

10
Βοήθεια για να αναπτύξεις τις δεξιότητές σου στην αγγλική γλώσσα

Το Κέντρο Εκμάθησης Αγγλικής Γλώσσας του Πανεπιστημίου προσφέρει εξειδικευμένα Full-Time Courses ώστε να βοηθήσει τους φοιτητές να βελτιώσουν το ακαδημαικό τους επίπεδο για να επιτύχουν στις εξετάσεις εισαγωγής ως κριτήριο εισδοχής, αλλά και να συνεχίσουν να μελετήσουν και να αναπτύξουν τις ικανότητές τους για να βοηθηθούν κατά το πρώτο έτος, αλλά και κατά τη διάρκεια των σπουδών τους.

Όσοι ενδιαφέρονται να μάθουν περισσότερες πληροφορίες για το πανεπιστήμιο και για εξασφάλιση θέσης, μπορούν αν επικοινωνήσουν με τον αποκλειστικό αντιπρόσωπο στην Ευρώπη, Global Education Services στο 22 780250, 22785022 και 22 772244.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending