fbpx

Valentine’s Day: Ρωτήσαμε 5 άτομα για την καλύτερη εμπειρία που είχαν (ή και όχι)!

14 Φεβρουαρίου: ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Μια μέρα που για κάποιους είναι μια ευκαιρία να δείξουν την αγάπη τους και τον έρωτα στους στο ταίρι τους… ή στο μελλοντικό τους ταίρι.  Αποδεικνύουν την αγάπη και τον έρωτα τους μέσα από μικρές εκπλήξεις που περιλαμβάνουν: λιχουδιές, αρκουδάκια, λουλουδάκια κ.ά.

Για κάποιους άλλους βέβαια, αυτή η μέρα δεν υπάρχει πλέον στο ημερολόγιο τους και δεν τους αρέσει καθόλου αυτή η μικρή γιορτή αγάπης... οι λεγόμενοι “antivalentines” ή σε μια πιο πικρή αλήθεια… “forever alone” !

Όπως και να έχει όμως, όλοι μας, σε όποια ομάδα και αν ανήκουμε, μπορούμε να έχουμε καλές εμπειρίες αυτή τη μέρα. Μπορούμε π.χ. να κοιμηθούμε αγκαλιά με την “αγάπη” μας ή με το… οικογενειακό μας παγωτό! Γιατί όχι;!

Πάμε να δούμε την καλύτερη εμπειρία που είχαν 5 άτομα την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου:

1
Άρτεμις, 21 χρονών

  • “Χα χα χα. Τι εν το Valentine’s; Εν έκαμα ποττέ. Πολλά μελό τούτη η γιορτή για εμένα… Eν τζιαι αρέσκουν μου τούτα τα πράματα. Τριαντάφυλλα, σοκολάτες και αρκουδάκια. Άμαν θέλεις τον άλλο ρε κουμπάρε, εν καρτεράς την ημέρα των ερωτευμένων για να του το δείξεις … Άσ’ το που ο πρώην μου ήταν τόσο γάρος που ούτε να ζήσουμε εν μου είπε. Τέλος πάντων… ” 

2
Άρης, 20 χρονών

  • Πέρσι ήταν η καλύτερη εμπειρία που είχα. Ήμουν ακόμα στρατό και μετά από πολλά “ζόρια” κατάφερα να πάρω έξοδο την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και να περάσω αυτή την ημέρα με την κοπέλα μου. Έτρεχα όλη μέρα για να προλάβω να ετοιμάσω τα δώρα της, το φαγητό μας και γενικά να ετοιμάσω το σπίτι για αυτή την όμορφη μέρα. Τελικά φτάνοντας σπίτι, κουρασμένος απ’ όλα αυτά… η κοπέλα μου ήταν ήδη σπίτι μου και με περίμενε με τα δικά της δώρα. ” 

3
Μάριος, 22 χρονών

  • “Χμμμ… Θυμάμαι είχαμε πάει με τη σύντροφο μου να δούμε ταινία. Ναι, πολύ πρωτότυπο, το ξέρω. Είχαμε περάσει πολύ όμορφα γενικά, αφού πριν είχαμε πάει για φαγητό και το καθιερωμένο μας χαλαρό ποτάκι. Τότε, αποφασίσαμε να κλείσουμε τη νύχτα μας… αγκαλιά στο cinema! Μόνο που… κάποιοι μπροστά μας, συγκεκριμένα ένα ζευγαράκι, έκανε τα δικά του… ξέρεις εσύ!”

4
Έλενα, 22 χρονών

  • “Valentine’s day τζιαι πελλάρες. Η καλύτερη μου εμπειρία ήταν όταν πέρασα τη μέρα των ερωτευμένων (και καλά) με τις δικές μου “Βαλεντίνες”. Είχαμε ένα girls’ day and night… που περιλάμβανε shopping, spa, φαγητό, κρασί, ταινία, διάφορες λιχουδιές κ.τ.λ. Το πιο ωραίο κομμάτι της νύχτας; Όλα τα ζευγάρια περνούσαν την ημέρα τους ανυποψίαστα… από εμάς και το ΘΑΨΙΜΟ μας! Χαχαχα! Συγγνώμη… αλλά όλοι θα χωρίσετε κάποια μέρα!

5
 Μαρία, 23 χρονών

  • “Η καλύτερη μου εμπειρία ήταν με τον πρώην σύντροφο μου… Μια δύναμη μάλλον τον φώτισε να γίνει ρομαντικός και αντιλαμβάνεσαι. Μου είχε αγοράσει διάφορα δωράκια και διάφορες λιχουδιές. Είχα πάθει shock και είπα: “Ναι εδώ είμαι!” Βέβαια, μετά από λίγους μήνες κάτι έπαθε, ένιωθε… πίεση κ.τ.λ. Είμαι μόνη μου πλέον και Βαλεντίνος… πουθενά. Έτσι, θα κρατήσω τις αναμνήσεις του τότε και φέτος θα φάω και θα γίνω “γουρούνα”, χωρίς να με νοιάζει τίποτε. Ούτε το πώς θα φαίνομαι… ούτε πόσα κιλά θα βάλω! Φιλενάδες μου, ετοιμαστείτε τζιαι εν να πάμε να φάμε… Στην αστοσσιά εν καλή  τζιαι η φίλη σου!”

Εσύ με ποιον/α από τους πιο πάνω ταυτίζεσαι; Έζησες κάτι διαφορετικό; Happy Valentine’s Day!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending