Αυτή είναι η νέα διαφήμιση για τον κυπριακό τουρισμό που προκάλεσε αντιδράσεις!

Ίσως το πρόσεξες τις τελευταίες μέρες, ίσως και όχι. Ότι κι αν ισχύει, μάθε πως κυκλοφόρησε ένα νέο προωθητικό διαφημιστικό video του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού (ΚΟΤ) για να προωθήσει το “Cyprus Conference Tourism“.

Αφήνοντας στο τέλος το μήνυμα: “Mix Business with Pleasure“, ο κύριος στόχος του βίντεο είναι να καλέσει τον κόσμο του εξωτερικού (επιχειρηματίες και μη) να ζήσει αξέχαστες διακοπές στο νησί μας.

Το βίντεο αφαιρέθηκε πρόσφατα από το YouTube.

Σενάριο – Πλοκή

Το πιο πάνω, προσπαθεί να γίνει κατανοητό μέσω μιας όμορφης νεαρής Κύπριας, που κάνει τον γύρο της Κύπρου, σε διαφορετικές εποχές, δείχνοντας τις παραδόσεις, τους κατακτητές και τα τουριστικά μας μέρη.

Σε αρκετά σημεία του βίντεο θα προσέξεις την υπερβολή. Τόσο στους χαρακτήρες που εμφανίζονται, όσο και στις προτάσεις που προτείνονται για να “περάσει καλά” ένας ξένος επισκέπτης στο νησί μας.

Σημεία που πρέπει να προσέξεις

Βρακάς σε παραλία, ιππότες γεμάτοι έκπληξη, ειδυλιακά τοπία και “συνήθειες” (που αρκετοί δεν ξέρουμε ότι συμβαίνουν στην Κύπρο και πόσοι στ’ αλήθεια ταυτίζονται με αυτά), είναι λίγα από τα highlights της συγκεκριμένης διαφήμισης.

Κάποια από τα σχόλια των χρηστών κάτω από το YouTube video: