fbpx

Με το νέο eyeliner trend τα μάτια σου θα φαίνονται πολύ μεγαλύτερα!

Το cat eyeliner είναι μια εμφάνιση που όλες μας έχουμε δοκιμάσει. Αν είσαι σαν εμένα, κάνεις μόνο αυτό το στυλ και ποτέ δεν τολμάς να δοκιμάσεις κάτι άλλο.

Αυτό συμβαίνει γιατί δεν έχεις δει ακόμη το negative space eyeliner που κάνει την εμφάνιση του παντού, από την απλή βόλτα μέχρι το κόκκινο χαλί.

Φαίνεται να είναι ένα τολμηρό trend που ήρθε για να μείνει. Τον τελευταίο καιρό έχει ήδη ξεχωρίσει αφού εμφανίζεται έντονα στο διαδίκτυο. Έχει γίνει πολύ δημοφιλής, μιας και πολλές είναι οι γυναίκες celebrities και μη, που το ακολουθούν πιστά.

pinterest

Πρακτικά, είναι το κλασικό eyeliner που απλά δεν σταματάει εκεί που ήξερες μέχρι τώρα. Για να το πετύχεις τραβάς μια extra γραμμή από την άκρη του ματιού σου που να πηγαίνει πιο ψηλά απ’ ότι το κάνεις πάντα, έτσι δημιουργείται κάτι σαν τόξο και φαίνεται φυσικό.

Αν σου αρέσουν όμως πολύ οι υπερβολές τότε μπορείς να το τραβήξεις μέχρι την γωνιά του ματιού σου για πιο έντονα αποτελέσματα!

Όσο για το χρώμα, δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσεις μόνο το μαύρο, καθώς μπορείς να παίξεις και με χρωματιστά eyeliner, για να έχεις ένα ακόμη πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Είναι κάτι διαφορετικό που πρόκειται να απογειώσει το makeup look σου.

pinterest
pinterest

Λοιπόν, εσύ θα το τολμήσεις;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending