fbpx

5+1 ποδοσφαιριστές που θα μπορούσαν να ήταν μοντέλα!

Ταλέντο, πάθος, δύναμη, τύχη και διάθεση για δουλειά είναι τα απαραίτητα στοιχεία που πρέπει να χαρακτηρίζουν έναν ποδοσφαιριστή προκειμένου να έχει μεγάλες πιθανότητες για μια λαμπρή καριέρα!

Ωστόσο, δεν είναι λίγοι αυτοί που εκτός από τα πιο πάνω χαρακτηριστικά, διαθέτουν και εξωτερική εμφάνιση μοντέλου!

Η επιλογή δεν ήταν εύκολη και σίγουρα θα υπάρχουν διαφωνίες, αλλά εμείς σου παραδίδουμε την δικιά μας εξάδα ποδοσφαιριστών – μοντέλων:

 

1
Cristiano Ronaldo

Ε…εντάξει! Κλασσική αξία! Τα λόγια είναι περιττά όταν αναφερόμαστε στον ένα και μοναδικό Cristiano Ronaldo! Ο Ronaldo γεννήθηκε στις 5 Φεβρουαρίου 1985 στην πόλη Funchal της Madeira στην Πορτογαλία και αγωνίζεται στην ομάδα της Real Madrid.

Ο Πορτογάλος super star με το πανέμορφο πρόσωπο και τους καλοσχηματισμένους κοιλιακούς, σύντομα πρόκειται να αποχωρήσει από το κλαμπ των εργένηδων, αφού έχει κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, Georgina Rodríguez.

2
Gianluigi Buffon

O Ιταλός τερματοφύλακας, ο οποίος αγωνίζεται στην ομάδα της Juventus αποτελεί ένα από τους πιο γοητευτικούς ποδοσφαιριστές σε όλη την Ευρώπη!

Ο Gianluigi Buffon γεννήθηκε στην Carrara της Ιταλίας στις 28 Ιανουαρίου 1978 και είναι παντρεμένος με την Alena Seredova.

3
Iker Casillas

Ακόμα ένας τερματοφύλακας που ξεχωρίζει για την εξωτερική του εμφάνιση είναι ο Iker Casillas. Γεννήθηκε στην πόλη Mostoles της Ισπανίας στις 20 Μαΐου 1981 και είναι παντρεμένος με την Sara Carbonero.

Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής της Porto διαθέτει ένα από τα πιο όμορφα πρόσωπα που βλέπουμε στα γήπεδα, αφού ακόμη και στα 36 του χρόνια συνεχίζει να κλέβει καρδιές!

4
 Gerard Piqué

Με τίποτα δεν θα μπορούσε να απουσιάσει από την λίστα των πιο ωραίων ποδοσφαιριστών ο Gerard Piqué.

Ο κεντρικός αμυντικός της Barcelona τραβάει πάνω του όλα τα γυναικεία βλέμματα σε κάθε εμφάνιση του. Γεννήθηκε στις 2 Φεβρουαρίου 1987 στη Βαρκελώνη της Ισπανίας και είναι παντρεμένος με την γνωστή σε όλους μας Shakira.

5
Graziano Pellė

Ο Ιταλός επιθετικός Graziano Pellė ο οποίος φέτος αγωνίζεται στην Κίνα και συγκεκριμένα στην Shandong Luneng Taishan, αν δεν ήταν ποδοσφαιριστής, αδιαμφισβήτητα θα ήταν μοντέλο.

Ψηλός, γοητευτικός, με άκρως εκφραστικά μάτια και πανέμορφα χαρακτηριστικά προσώπου δικαιούται επάξια μια θέση ανάμεσα στους πιο εντυπωσιακούς παίκτες που πέρασαν από τα γήπεδα. Γεννήθηκε στην πόλη San Cesario di Lecce της Ιταλίας στις 15 Ιουλίου 1985.

6
David Beckham

Ο Άγγλος πρώην ποδοσφαιριστής David Beckham αποτελεί ίσως τον πιο ωραίο ποδοσφαιριστή όλων των εποχών!

Εντυπωσιακά χαρακτηριστικά, αξέχαστη γοητεία και βλέμμα που μαγνητίζει είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που θα θυμόμαστε για πάντα από τον πανέμορφο μέσο.

Ο Beckham γεννήθηκε στις 2 Μαΐου 1975 στο Λονδίνο της Αγγλίας και είναι παντρεμένος με την επίσης εντυπωσιακή Victoria Beckham.

Αυτοί είναι ορισμένοι από τους πιο ωραίους άντρες που υπάρχουν ή υπήρξαν στα ευρωπαϊκά και όχι μόνο γήπεδα!

Αν θέλεις να συμφωνήσεις ή να διαφωνήσεις ή να μοιραστείς μαζί μας την δική σου προτίμηση μην διαστάσεις να το κάνεις!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending