fbpx

Αυτές είναι οι 5 νέες ταινίες που δεν πρέπει να χάσεις τον Φεβρουάριο!

Για ένα λάτρη του cinema, οι κινηματογραφικές αίθουσες είναι το δεύτερο του σπίτι. Και τι χρειάζεται ένας φίλος του σινεμά για να είναι ικανοποιημένος; Καλές ταινίες!

Έτσι, το K-Cineplex φρόντισε και τον Φεβρουάριο να φέρει κοντά σου μερικά κορυφαία blockbusters, για ‘σένα που μήνας μπαίνει, μήνας βγαίνει, σου αρέσει να επισκέπτεσαι συχνά τις αίθουσες των κινηματογράφων.

Δες παρακάτω 5 ταινίες που δεν πρέπει να χάσεις τον Φεβρουάριο στα K-Cineplex:

 

1
Downsizing

Στις 15 Φεβρουαρίου κάνει πρεμιέρα το “Downsizing”, μια ταινία που συνδυάζει μαεστρικά κωμωδία, δράμα και επιστημονική φαντασία.

Ο Paul Safranek, ένας απλός, καθημερινός άνθρωπος ζει στην Omaha μαζί με την γυναίκα του, Audrey και ονειρεύονται ένα καλύτερο αύριο, την ώρα που η Γη αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υπερπληθυσμού.

Επιστήμονες αποφασίζουν να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα δοκιμάζοντας να συρρικνώσουν τους ανθρώπους στα 15 εκατοστά. Τι θα κάνει ο Paul;

2
The Shape of water

Βρισκόμαστε στο 1963 και ο Ψυχρός Πόλεμος είναι στο αποκορύφωμα του. Η Elisa εργάζεται σε ένα απομονωμένο εργαστήριο υψίστης ασφαλείας της κυβέρνησης, ζώντας μια ζωή στην απομόνωση.

Όταν μαζί με τη συνάδελφο της, Zelda, θα ανακαλύψουν ένα μυστικό πείραμα της κυβέρνησης, η ζωή της θα αλλάξει για πάντα!

Το “Shape of water” κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους K-Cineplex στις 15 Φεβρουαρίου.

3
Black Panther

Μετά την εμφάνιση του στον Captain America, ο βασιλιάς T’Challa επιστρέφει στην τεχνολογικά ανεπτυγμένη πατρίδα του, Wakanda. Εκεί διαπιστώνει όμως, πως απειλείται η εξουσία του.

Πρέπει να ξαναγίνει ο Black Panther, να συνεργαστεί με τον πράκτορα της CIA, Everett K. Ross και την Dora Milaje, τις ειδικές δυνάμεις της χώρας, για να μην μπει η Wakanda σε ένα Παγκόσμιο Πόλεμο.

Το “Black Panther”, μια περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας που θα σε καθηλώσει θα προβάλλεται στα K-Cineplex από τις 15 Φεβρουαρίου.

4
The 15:17 to Paris

Η παρουσία του Clint Eastwood πίσω από τις κάμερες στο ρόλο του σκηνοθέτη του “The 15:17 to Paris” που έρχεται στα K-Cineplex στις 22 Φεβρουαρίου αποτελεί από μόνη της εγγύηση!

Στις 21 Αυγούστου 2015 μια παρέα 3 Αμερικανών στρατιωτών αποτρέπει μια τρομοκρατική επίθεση πάνω σε ένα τρένο που ταξίδευε για το Παρίσι.

Η ταινία ακολουθεί τη ζωή αυτών των 3 φίλων από τα δύσκολα παιδικά χρόνια και την ενηλικίωση ως τα γεγονότα που οδήγησαν στην τρομοκρατική επίθεση. Σε όλη αυτή τη διαδρομή είχαν σαν όπλο τη φιλία τους!

5
Hostiles

Είμαστε στο 1892 όταν ο λοχαγός Joseph Blocker αναλαμβάνει μια τελευταία αποστολή πριν αποσυρθεί από την ενεργό δράση: Πρέπει να συνοδεύσει το Κίτρινο Γεράκι, ένα ετοιμοθάνατο αρχηγό των Cherokee και την οικογένεια του πίσω στον τόπο τους!

Στην πορεία όμως έχουν να αντιμετωπίσουν πολλούς κινδύνους! Πρωταγωνιστούν οι πολυβραβευμένοι Christian Bale και Rosamund Pike. Πρεμιέρα στα K-Cineplex παγκύπρια θα κάνει το “Hostiles” στις 22 του μήνα.

Για να μάθεις περισσότερα κινηματογραφικά νέα αλλά και τις υπόλοιπες προβολές των K-Cineplex πάτα ΕΔΩ!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending