fbpx

Ρωτήσαμε 5 Κύπριους για την πιο άκυρη στιγμή που έζησαν όταν μέθυσαν!

Σχεδόν οι περισσότεροι, όταν βγαίνουν έξω και είναι “πάνω στα πότα” τους, δεν αντιλαμβάνονται και πολύ τη λεπτή γραμμή του “είμαι χαρουμένος και περνάω καλά“, από τη φάση που ξεκινά μια αντίστροφη μέτρηση άκυρων και μη φυσιολογικών στιγμών.

Εσύ θυμάσαι πότε ήταν η τελευταία φορά που μέθυσες (ή που άκουσες ότι έκανες άκυρα πράγματα αλλά δεν θυμάσαι);

Δες πιο κάτω τις απαντήσεις που πήραμε από 5 Κύπριες & Κύπριους:

1
Περίπτωση Κύπριου από Λεμεσό

  • “Σπανίζει να βγω έξω στα μπαρ και στα νυχτερινά κλαμπ, γιατί προτιμώ την ψυχική μου ηρεμία και αποφεύγω το ποτό. Εάν τύχει να βγω και ξεκινήσω να πίνω σιγά-σιγά… μετά το 3ο, 4ο ποτό, με πιάνει μια νύστα και χασμουρητό και στο τέλος έγυρα και σε κανένα ώμο, έτσι για να κόψω ένα μικρό υπνάκο!!”

2
Περίπτωση Κύπριου από Λευκωσία

  • Βγαίνω συχνά έξω σε μπαρ. Μια νύχτα είχα μεθύσει με κάτι φίλους και ήμασταν νηστικοί. Είχαμε βγει από το club, για να μπορέσουμε να βρούμε τίποτα να φάμε και κάναμε βόλτες από εδώ κι από εκεί. Όμως δεν βρίσκαμε τίποτα, μέχρι που στο τέλος (μετά από καμπόσους γυρούς) βρήκαμε ένα σουβλατζίδικο που ήταν ανοικτό. Για κάποιο  περίεργο λόγο όμως, όταν φτάσαμε εκεί ντρεπόμασταν να μπούμε μέσα γιατί νομίζαμε πως ήταν κλειστό. Τελικά, ήταν ανοικτό και όταν με το καλό βρήκα τη δύναμη και το θάρρος να μπω μέσα, το μαγαζί είχε κλείσει!

3
Περίπτωση Κύπριας από τη Λεμεσό

  • Βρισκόμασταν μια όμορφη καλοκαιρινή νύχτα στον Αμίαντο μαζί με τον αρραβωνιαστικό μου και πίναμε το κρασάκι μας, με μια όμορφη παρέα και ακούγοντας μουσική. Στο 6ο ποτήρι, ενώ έλεγαν αστεία και γενικά περνούσε όμορφα η νύχτα, ξεκίνησα να γελώ και να μη σταματώ. Το γέλιο ξεκίνησε χαλαρό και μετά κατέληξε σε… σπαστικό. Στο τέλος, ενώ στάθηκα για να φύγω, τα πόδια μου δεν στέκονταν ίσια και ούτε το περπάτημα μου πλέον ήταν… γυναίκειο. Συνέχισα να γελώ σπαστικά, μέχρι να με πάρει ο ύπνος. Την επόμενη μέρα είχα μια συνεχόμενη ζάλη.”

4
Περίπτωση Κύπριου από τη Λευκωσία

  • Βγήκαμε έξω με την τάξη μου από το πανεπιστήμιο για να γιορτάσουμε τα καρναβάλια και πηγαίνουμε σε πολύ όμορφο μπαράκι, όλοι μασκαρεμένοι και σχεδόν όλοι μεθυσμένοι. Όπως βρισκόμασταν εκεί στο μπαρ, ενώ χορεύαμε και περνούσαμε καλά (μιας και βρισκόμουν στο 4ο, 5ο, ίσως και 8ο μου ποτό) μου βγήκε κάπως αυθόρμητα να φιλήσω τη συμφοιτήτρια μου, της οποίας 2-3 μέτρα πιο κάτω ήταν το αγόρι της. Ευτυχώς, για καλή μου τύχη, ήταν κι εκείνος ελαφρά μεθυσμένος και δεν είχαμε ιδιαίτερες εξελίξεις. Το χειριστήκαμε ομαλά.

5
Περίπτωση Κύπριου από Λευκωσία

  • Ήταν νύχτα και έφευγα από το γάμο του ξαδέρφου μου, ήμουν πάνω “στα πότα μου” και ήμουν σε μια κεφάτη διάθεση. Φεύγοντας από εκεί, και παίρνοντας το δρόμο της επιστροφής, χαθήκα και γύριζα με τις ώρες μέσα στην πόλη, ώσπου να καταλάβω οτι εν τέλει έπαιρνα… λάθος κατεύθυνση δρόμου. Γι’ αυτό και βρέθηκα κάπως μακριά από τον προορισμό μου.”

Εσένα τι σου έτυχε όταν μέθυσες; Θα ηθέλες να μοιραστείς την εμπειρία σου;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending