fbpx

Τα 5 κύρια είδη χορευταράδων που θα δεις (σίγουρα) σε κάθε γλέντι!

Ως γνήσιοι Κυπραίοι, αγαπούμε το γλέντι και φυσικά τον χορό. Δεν υπάρχει περίπτωση να πάμε σε γάμο, βάπτιση ή έστω σε μια απλή έξοδο και να μη χορέψουμε…

Ο κάθε ένας, βέβαια, με τον τρόπο που μόνο αυτός ξέρει.

Ας δούμε πιο κάτω τα 5 είδη χορευταράδων που συναντάμε σε κάθε γλέντι!

 

1
Ο τύπος “Δεν υπάρχει αύριο”!

Θα τον δεις από μακριά και αναμφίβολα θα τον αναγνωρίσεις! Είναι αυτός που καθ’ όλη τη διάρκεια του γλεντιού θα στέκεται όρθιος στη μέση της πίστας και θα χορεύει!

Όταν λέμε θα χορεύει, δεν εννοούμε ήρεμα και απλά, όπως όλος ο υπόλοιπος κόσμος, αφού αυτός ξεχωρίζει με το πάθος και την ενέργεια που έχει!

2
Ο τύπος “Νομίζω εμέθυσα λλίο”!

Είναι ο τύπος που εκατέβασε το 1 ποτό μετά το άλλο και ήρθε στο γλέντι έτοιμος για να μεθύσει! Αφού τα εκατάφερε, αποφασίζει να ανέβει στην πίστα για να δείξει τις χορευτικές του ικανότητες.

Ακριβώς εκεί, αρχίζει το ωραίο! Παραγγέλνει από τον DJ μια “ζεμπεκιά αδρωπινή”, παίρνει το ύφος του άντρα του βαρύ και αρχίζει να παραπατά και… να πατά όποιον βρει μπροστά του, νομιζόμενος ότι χορεύει ζεϊμπέκικο!

3
Ο “Αντροπιάρης”!

Είναι ο τύπος που πάει στο γλέντι με την παρέα του και παρακαλεί να μη σηκωθεί κανένας να χορέψει γιατί ο ίδιος… αντρέπεται! Δυστυχώς για αυτόν, φτάνει η ώρα που όλη του η παρέα πάει στην πίστα, αλλά ο αντροπιάρης μας θέλει να ανοίξει η γη να τον καταπιεί!

Σκέφτεται: να μείνει στο τραπέζι και να κάτσει μόνος του ή να πάει να χορέψει λίγο; Μεγάλα τα διλήμματα! Τελικά, σηκώνεται αλλά με την πρώτη αφορμή πάει σιγά-σιγά και κάθεται στην καρεκλίτσα του!

4
Ο τύπος “Εφέραν με, με το ζόρι”!

Ο πιο πάνω τύπος, είναι ένας από τους αγαπημένους μου και παρ’ όλο που τον χρησιμοποίησα και σε παλαιότερο άρθρο, δεν μπορούσα να μην αναφερθώ σε αυτόν ξανά!

Θα τον δεις να κάθεται στη γωνιά του, να βλέπει το ρολόι του και να μετρά τα λεπτά μέχρι να αποφασίσει η παρέα του να τον πιάσει και να φύγουν! Μισεί τον χορό περισσότερο από ο,τιδήποτε άλλο και θέλει να φύγει μακριά από όλους τους χορευταράδες και να βρεθεί στο σπίτι του!

5
Ο “Δάσκαλος”!

Είναι ο τύπος που μόλις του πεις ότι δεν ξέρεις χασάπικο ή σούστα, θα σε πιάσει και πριν προλάβεις να καταλάβεις τι γίνεται θα βρεθείς μαζί του στην πίστα να προσπαθεί να σε μάθει να χορεύεις!

Περιττό να αναφέρω ότι τελικά εσύ ξέρεις παραπάνω βήματα από τον ίδιο, αλλά δεν μπορείς να πεις τίποτε! Σε κάποια φάση, καταλήγεις να είσαι πάνω στην πίστα και να σέρνεις πρώτος το χωρό, ενώ ο “δάσκαλος” να είναι κάτω και να σε καμαρώνει!

Εσύ ποια άλλα είδη χορευταράδων συναντάς στα γλέντια που πας;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,400FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending