fbpx

Dress like Gigi Hadid: Αντίγραψε κι εσύ 3 street style outfits από το αγαπημένο μοντέλο!

Η Gigi Hadid είναι ένα αρκετά γνωστό μοντέλο που έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα brands σε μόδα και ομορφιά. Μια από τις μεγαλύτερες συνεργασίες που έχει κάνει είναι αυτή με το brand Tommy Hilfiger που έβγαλε τη δική της συλλογή με ρούχα.

Η Gigi μας έχει αποδείξει πολλές φορές πως είτε είναι στην πασαρέλα, είτε εκτός, μπορεί να είναι πάντα στυλάτη και on point!

Ακόμα και όταν βγαίνει έξω για μια απλή βόλτα, φοράει πάντα fashionable outfits και δεν μας απογοητεύει ποτέ! Μπορείς κι εσύ να ντυθείς όπως αυτήν, με πολύ πιο οικονομικές επιλογές όπως σου έχω πιο κάτω. 

Δες ποια 3 street style που μπορείς να αντιγράψεις:

1
Simple outfit

Ένα απλό outfit – μπουφάν με τζιν – μπορεί να αλλάξει τελείως αν επιλέξεις τα κομμάτια με συγκεκριμένες λεπτομέρειες. Εδώ αυτά που ξεχωρίζουν είναι το μπουφάν της Gigi σε κόκκινο χρώμα και το τζιν με την κόκκινη γραμμή στο πλάι.

Αν προσθέσεις και τα μαύρα sock boots της, τότε μπορείς να πεις με σιγουριά πως κατάφερε να απογειώσει το outfit. Well done girl!

Get the look:

Red puffer jacket

Μαύρα jeans με κόκκινη γραμμή
or
Jeans σε μπλε χρώμα με κόκκινη γραμμή

Black sock boots

2
Chic outfit

Αυτό το outfit είναι ένα από τα πιο στυλάτα που μπορείς να κάνεις! Η μακριά γούνα δίνει άλλη χάρη στο total black outfit της, και μας δείχνει ότι ακόμα κι ένα απλό σύνολο μπορεί να αλλάξει ύφος στο look! Το συγκεκριμένο look είναι πολύ glamorous & elegant!

Get the look:

Leopard coat

Black Distressed jeans

Black ankle boots

3
Athleisure outfit

Ένα πολύ όμορφο outfit, απλό, καθημερινό αλλά συγχρόνως και άνετο. H Gigi συνδύασε το striped πουκάμισό της με γκρι ζακέτα και μαύρο παντελόνι. Τα sneakers δίνουν μια πιο cool άποψη στο outfit.

Get the look:

Grey cardigan

Striped shirt

Black skinny jeans

Sneakers

Εσύ ποιο street style θα δοκιμάσεις;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending