fbpx

5 fashion και beauty κανόνες που πρέπει να ακολουθεί η πριγκίπισσα (Part 1)!

Για να γίνεις πριγκίπισσα υπάρχουν κανόνες που πρέπει να ακολουθείς. Δεν είναι τόσο απλό και παραμυθένιο όσο ακούγεται. Είναι αρκετά δύσκολο αφού αντιπροσωπεύεις μια ολόκληρη χώρα.

Κάθε πριγκίπισσα έχει αρκετές υποχρεώσεις και τρεχάματα που πρέπει να κάνει με τις φιλανθρωπίες και όχι μόνο. Αρχικά πρέπει να αλλάξει κάποιες από τις συνήθειες της, πρέπει να σταματήσει να τρώει συγκεκριμένα φαγητά, να αφήσει πίσω το χαϊδευτικό της όνομα.

Εκτός αυτών είναι υποχρεωμένες να αφήνουν το δικό τους αποτύπωμα στον κόσμο της μόδας. Παρ’όλα αυτά δε δικαιούνται να φοράνε ό,τι θέλουν, υπάρχουν και κάποιες απαγορεύεσεις στον χώρο της μόδας και της ομορφιάς. 

Η ζωή της πριγκίπισσας Kate Middleton άλλαξε εντελώς από την στιγμή που έγινε μέλος σε μια βασιλική οικογένεια. Το ίδιο θα συμβεί και με τη μελλοντική πριγκίπισσα Meghan Markle!

Δες εδώ τι απαγορεύεται να κάνουν:

1
Όχι selfies

Ο παγκόσμιος πλέον τρόπος για να φωτογραφίζεις τον εαυτό σου σε κάθε στιγμή, οι selfie που αγαπάς ακόμη και εσύ και φυσικά όλος ο κόσμος. Ίσως να τις αγαπούν και οι πριγκίπισσες τις selfies.

Παρ’ όλα αυτά απαγορεύεται να βγάζουν selfie σε δημόσιο χώρο και να την δημοσιεύουν στα social media. Στο σπίτι τους μπορούν να βγάζουν όσες selfies θέλουν, φτάνει να μην της ανεβάζουν σε κάποιο κοινωνικό δίκτυο!

2
Να είναι ατημέλητες

Ακόμη και εσύ που δεν προέρχεσαι από βασιλική οικογένεια, έχεις την ανάγκη να δείχνεις όμορφη και περιποιημένη. Όλες οι γυναίκες πηγαίνουν πολύ συχνά σε ινστιτούτα αισθητικής, μια πριγκίπισσα όμως απαγορεύεται να τα επισκέπτεται λιγότερο από τρεις φορές την εβδομάδα.

Πρέπει να είναι πάντοτε κομψή, αλλά και τέλεια χτενισμένη με όλες τις απαραίτητες περιποιήσεις ώστε να φαίνεται όμορφη και ανανεωμένη.

Οι μεταμορφώσεις όμως της πριγκίπισσας Kate δεν γίνονται όπως μιας απλής γυναίκας, συμβαίνουν πίσω από κλειστές πόρτες και γίνονται κρυφά από τον κόσμο.

3
Να φοράνε προκλητικά ρούχα

Ακόμα και η Kate κάποτε φορούσε έντονα και νεανικά στυλ. Όλες οι γυναίκες έχουν την ανάγκη να αναδείξουν το σώμα τους μέσα από ένα sexy φόρεμα, όχι όμως μια πριγκίπισσα.

Από την στιγμή που θα φορέσεις την τιάρα είσαι αναγκασμένη να φοράς σεμνά και κομψά ρούχα. Μην ξεχνάς ότι τα ρούχα λένε πολλά: με ένα σεμνό ντύσιμο που θα φορέσει η πριγκίπισσα θα δείξει το κοινωνικό της επίπεδο και ένα σωστό χαρακτήρα που αντιπροσωπεύει χιλιάδες άλλους.

Το στυλ για τις πριγκίπισσες σχεδιάζεται πολύ προσεκτικά από στυλίστες για να αποφευχθούν αμφιλεγόμενα σχόλια.

4
Να έχει έντονο μανικιούρ

Τα νύχια είναι ένας από τα απαραίτητα στοιχεία για να δείχνεις όμορφη. Μια πριγκίπισσα όμως δεν μπορεί να κάνει έντονα χρώματα στα νύχια της, ούτε να τα διακοσμήσει με glitters ή οτιδήποτε άλλο.

Υπάρχει κωδικός ενδυμασίας για τις πριγκίπισσες που λέει ότι μπορεί να χρησιμοποιεί μόνο αποχρώσεις του δέρματος.

Το μανικιούρ της Kate αποτελεί συνήθως δύο αποχρώσεις, ένα απαλό ροζ ή ένα εκλεπτυσμένο μπεζ, στο χρώμα του δέρματος. Με αυτό τον τρόπο τα νύχια τους ταιριάζουν με όλα τους τα ρούχα και είναι πάντα in fashion!

5
Να κυκλοφορεί χωρίς καλσόν

Όταν βλέπεις τις φωτογραφίες από τους αρραβώνες του πρίγκιπα Χάρη και της μελλοντικής πριγκίπισσας Meghan εσύ μπορεί να μην παρατηρείς κάτι κακό, αλλά η βασιλική οικογένεια αναμφισβήτητα παρατηρεί κάτι πολύ διαφορετικό.

Η Meghan δεν φοράει tights/pantyhose κάτω από το φόρεμα της. Αυτό είναι λάθος για μια μέλλουσα πριγκίπισσα, αφού τα “γυμνά” πόδια των πριγκιπισσών πρέπει να καλύπτονται με καλσόν.

Πώς σου φαίνονται αυτοί οι κανόνες
που πρέπει να ακολουθεί η πριγκίπισσα;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending