fbpx

Δες πώς να πετύχεις το hairstyle της Brittany Xavier που κάνουν όλα τα it girls!

Εάν ψάχνεις ένα χτένισμα ικανό να σε βγάλει ασπροπρόσωπη κυριολεκτικά day to night, να σου δώσει ένα effortlessly stylish και ταυτόχρονα elegant αποτέλεσμα με ένα ρομαντικό αέρα τότε πρόκειται να λατρέψεις το χτένισμα του it girl Brittany Xavier όσο το έχουμε λατρέψει και εμείς.

Κάνοντας  το καθημερινό μου scroll στο site της εν λόγω blogger δεν μπόρεσα παρά να ερωτευτώ το συγκεκριμένο χτένισμα σε ένα από τα πρόσφατα posts της και να επιχειρήσω να ανακαλύψω απλά βήματα για να το δοκιμάσω και η ίδια.

Tα βήματα είναι λίγα, super απλά και συγκεντρωμένα εδώ αποκλειστικά για εσένα για να το πετύχεις αύριο κιόλας!

Δες τα εδώ:

1
Ίσια ή κυματιστά

Αρχικά χτένισε καλά τα μαλλιά σου ώστε να μην υπάρχουν κόμποι, και κάνε την επιλογή εάν προτιμάς να κάνεις αυτό το χτένισμα έχοντας βάση ίσια ή κυμματιστά μαλλιά. Το αποτέλεσμα είναι εξίσου ωραίο και στις δύο περιπτώσεις!

2
Ξεκίνησε να κάνεις french braid

Πάρε μια τούφα μαλλιών απο το πάνω στρώμα μαλλιών και ξεκίνησε να την πλέκεις σε στυλ french braid. Σταθεροποίησε με ένα  διάφανο λαστιχάκι αφού ολοκληρώσεις για να φαίνεται πιο επαγγελματικό αποτέλεσμα.

3
Top knot ή ponytail

Είναι η στιγμή να αποφασίσεις εάν θα αφήσεις λυμένα ή σε ένα knot με φουρκέτες τα μαλλιά που μένουν μετά το διάφανο λαστιχάκι σου. Προσωπικά προτείνω να πειραματιστείς και με τα δύο ανάλογα με τη διάθεσή σου!

4
Χαλάρωσε το braid

Χαλάρωσε με τα δάχτυλα την πλεξούδα σου για ένα πιο relaxed επιμελώς ατημέλητο αποτέλεσμα, ενυδάτωσε τις άκρες σου με περιποιητικό λαδάκι και είσαι πανέτοιμη να εντυπωσιάσεις!

Do it like a fashion blogger λοιπόν
και κάνε μας tag για να δούμε το αποτέλεσμα!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending