fbpx

Τα ‘μαθες; Η Κύπρος είναι στη λίστα με τις καλύτερες παραλίες για το 2018!

Σε περίπτωση που δεν τα ήξερες ακόμη, να σε ενημερώσουμε ότι η Κύπρος ανήκει στις καλύτερες παραλίες για το 2018, σύμφωνα τα βραβεία “Travellers’ Choice Awards”, που δημοσίευσε πρόσφατα η δημοφιλής ιστοσελίδα TripAdvisor.

Τα συγκεκριμένα βραβεία περιλαμβάνουν αρκετές λίστες, με ό,τι καλύτερο υπάρχει στα ταξίδια, τα οποία προκύπτουν από τις βαθμολογίες και τις κριτικές που δίνουν οι επισκέπτες της ιστοσελίδας.

tripadvisor.com.gr

Ιδιαίτερο, λοιπόν, ενδιαφέρον σ’ αυτά τα βραβεία, αποτελούν μεταξύ άλλων οι 2 λίστες με τις “25 καλύτερες παραλίες στον κόσμο” και τις “25 καλύτερες παραλίες στην Ευρώπη”, που έχουν επιλέξει και αναδείξει εκατομμύρια ταξιδιώτες που χρησιμοποιούν τo TripAdvisor.

1
Ποια είναι η καλύτερη κυπριακή παραλία;

Συγκεκριμένα, στην 1η λίστα με τις “25 καλύτερες παραλίες στον κόσμο”, οι διεθνείς ταξιδιώτες κατατάσσουν την κυπριακή παραλία “Fig Tree Bay” στον Πρωταρά, στην 13η θέση με 3.641 κριτικές.

Οι ταξιδιώτες μάλιστα χαρακτηρίζουν την παραλία, μέσα από τα σχόλιά τους, ως μαγευτική, υπέροχη, καταπληκτική και μοναδική” και προτείνουν στους υπόλοιπους χρήστες να την επισκεφθούν την περίοδο μεταξύ Μαΐου-Οκτωβρίου.

Αξιόλογο είναι και το γεγονός ότι, μια ελληνική παραλία βρίσκεται στην συγκεκριμένη λίστα, η οποία κατέχει την 11η θέση. Ο λόγος γίνεται, φυσικά, για την ελληνική “εξωτική παραλία συγκλονιστικού κάλλους” (όπως την χαρακτηρίζουν οι ταξιδιώτες) Ελαφονήσι στην Κρήτη.

2
Η λίστα με τις “25 καλύτερες παραλίες στην Ευρώπη”

Οι διεθνείς ταξιδιώτες επιλέγουν –ανεπιφύλακτα- 3 γνωστές και δημοφιλείς κυπριακές παραλίες που βρίσκονται στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου. Πρόκειται για τις παραλίες “Fig Tree Bay”, “Konnos Bay” και “Makronissos Beach” που βρίσκονται Πρωτάρα και Αγία Νάπα, αντίστοιχα.

Ειδικότερα, η παραλία Fig Tree Bay στον Πρωταρά, φιγουράρει στην 4η θέση των 25 καλύτερων ευρωπαϊκών παραλιών (και 13η παγκοσμίως!), η παραλία Κόννος στην Αγία Νάπα – Πρωταρά κατέχει τη 12η θέση, ενώ η παραλία Μακρόνησσος στην Αγία Νάπα λαμβάνει τη 18η θέση.

Αν θες μπορείς να δεις αναλυτικά τις 2 λίστες ΕΔΩ, σε περίπτωση που θες να πας αυτό το καλοκαίρι στις καλύτερες παραλίες για το 2018!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending