fbpx

Οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ στήριξαν την εκστρατεία “Choose Hope” του Οργανισμού “Hope For Children” CRC Policy Center

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η ανταπόκριση του κοινού στην εκστρατεία “Choose Hope” του Οργανισμού “Hope For Children” CRC Policy Center τον περασμένο Νοέμβριο.

Η εκστρατεία πραγματοποιήθηκε με τη στήριξη των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ, Διαχρονικού Χορηγού του “Hope for Children” και της Action Global Communications και αποσκοπούσε στην οικονομική ενίσχυση του Οργανισμού για τη στήριξη των δράσεων του, που επικεντρώνονται στην προστασία των δικαιωμάτων των παιδιών.

Κεντρικό στοιχείο της εκστρατείας ήταν οι μπλε μυτούλες που συμβολίζουν την ελπίδα και την ευαισθησία προς τα παιδιά. Σήμερα, οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ παρέδωσαν στον Οργανισμό ποσό ύψους των €42.902 που αναλογούν στις πωλήσεις 21.451 μυτούλων.

Η Assistant Marketing Manager των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ, Νατάσα Κωνσταντινίδου, δήλωσε σχετικά: “Τα παιδιά βρίσκονται στο επίκεντρο των ενεργειών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ, για αυτό και εδώ και έξι χρόνια στηρίζουμε τον οργανισμό Hope For Children CRC Policy Centre.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους πελάτες μας για την θερμή ανταπόκριση σε αυτή την ενέργεια, όπου αγοράζοντας τις μπλε μυτούλες και πλημμυρίζοντας τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης με σχετικές φωτογραφίες, έγιναν πολλαπλασιαστές του μηνύματος Choose Hope, βοηθώντας να κρατήσουμε την ελπίδα των παιδιών ψηλά”.

Από πλευράς του ο Γενικός Διευθυντής του Οργανισμού “Hope For Children” CRC Policy Centre, Joseph Varughese, παραλαμβάνοντας την επιταγή ανέφερε: “Ευχαριστούμε θερμά τόσο τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ, όσο και την Action Global Communications που στήριξαν έμπρακτα την εκστρατεία, αλλά και τους συμπολίτες μας που αγκάλιασαν την πρωτοβουλία αυτή και έγιναν σύμμαχοι με τον Οργανισμό μας στις προσπάθειες για καταπολέμηση και πρόληψη κάθε μορφής βίας ενάντια στα παιδιά. Εξαιτίας της επιτυχίας αυτής, η εκστρατεία είναι πλέον ετήσιος θεσμός για να αποτελεί μια υπενθύμιση ότι όλοι μέσα στη καθημερινότητα μας μπορούμε να είμαστε υποστηρικτές των δικαιωμάτων των παιδιών.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending