fbpx

5+1 Κύπριοι άντρες μας εξήγησαν τι προσέχουν πρώτα σε μια γυναίκα!

Τα βλέμματα πέφτουν βροχή όταν μια όμορφη κοπέλα περνά από μπροστά τους. Τι όμως  είναι αυτό που ο κάθε άντρας κοιτάζει ξεχωριστά όταν του αρέσει μια γυναίκα;

Μάτια, χέρια, πόδια, μαλλιά, σώμα… Ο καθένας βλέπει και εστιάζει σε κάτι διαφορετικό. Έτσι ρωτήσαμε 6 Κύπριους νέους να τα μοιραστούν αυτά μαζί μας.

 Δες πιο κάτω τις απαντήσεις που πήραμε:

1
Περίπτωση Κυπρίου στα Χανιά

  • “Μια όμορφη κοπέλα ποτέ δεν είναι απαρατήρητη! Θες, δεν θες, θα την παρατηρήσεις αναλόγως από την αύρα που εκπέμπει. Τα μάτια είναι το παράθυρο της ψυχής, έτσι παρατηρώ πάντα τα μάτια και το πόσο φωτεινά είναι. Μέσα από αυτά, μπορώ να διακρίνω την ενέργεια που εκπέμπουν, ώστε να ακουμπήσουν την καρδιά μου.”

2
Περίπτωση Κυπρίου στη Λευκωσία

  • Πιστεύω πως το πρώτο πράγμα που προσέχουν οι περισσότεροι άντρες, είναι η εξωτερική εμφάνιση – ξεκάθαρα. Είναι έτσι και αλλιώς το πρώτο πράγμα που θα «προσέξουμε» σε κάποιον άνθρωπο. Μέσω αυτής, μπορείς να καταλάβεις για το στυλ αλλά και τον χαρακτήρα της κάθε κοπέλας. Έπειτα από την πρώτη αυτή “επίθεση”, προσωπικά κοιτάω τον χαρακτήρα σε συνδυασμό με την εμφάνιση.”

3
Περίπτωση Κυπρίου στη Λευκωσία

  • Μέσω της ματιάς της, μπορώ να δω και να καταλάβω σχεδόν τα πάντα. Η ματιά της, το ύφος της, η έκφραση είναι αυτά που μπορεί να  σε μαγέψει. Είναι αυτό το «κάτι» που σε ταξιδεύει. Τα μάτια, είτε είναι μπλε, πράσινα, καφέ είτε ακόμη και εντελώς σκούρα, έχουν τη δική τους μαγεία, που μπορείς να καταλάβεις πολλά. Αυτή η μαγεία ίσως με τραβήξει ή θα με απομακρύνει ανάλογα. Αυτό που με δυσανασχετεί είναι τα βαρεμένα μάτια, ενώ αυτό που με ελκύει περισσότερο είναι τα γυαλιστά μάτια και τα μάτια που δείχνουν ζωντάνια.”

4
Περίπτωση Κυπρίου στη Λεμεσό

  • Πάντα με κεντρίζει η εξωτερική εμφάνιση της, αλλά και η συμπεριφορά της. Πρέπει να υπάρχει ένας τέλειος συνδυασμός για να μπορέσω να πω ότι θα προχωρήσω με αυτή την κοπέλα. Η εξυπνάδα είναι κάτι που με κεντρίζει, ειδικά όταν ξέρω ότι είναι και επιτυχημένη. Έτσι αυτά είναι τα πρώτα 3 που κοιτώ: δηλαδή αρχικά την εμφάνιση (εάν μου αρέσει), μετά παρατηρώ τις κινήσεις και τη συμπεριφορά της κι έπειτα  την εξυπνάδα της.

5
Περίπτωση Κυπρίου στη Λεμεσό

  • “Λόγω του ότι είμαι  στα 35 μου τώρα, ξεχωρίζω αρχικά τον σκοπό που κοιτάζω μια κοπέλα – εάν είναι για κάτι σοβαρό ή για παιχνίδι. Αυτό θα κριθεί από την συμπεριφορά της και την εμφάνιση της. Εάν είναι για παιχνίδι, κοιτάζω το σώμα της, εάν είναι ελκυστικό. Ενώ εάν είναι για κάτι σοβαρό,  παρατηρώ περισσότερο τον χαρακτήρα και τη νοημοσύνη της.”

6
Περίπτωση Κυπρίου στη Λεμεσό

  • Πάντα προσέχω την εμφάνιση της, την προσωπικότητα και τον αέρα που εκπέμπει μια κοπέλα. Θέλω να είναι προσεγμένη και σοβαρή και καθόλου πρόστυχη και κυρίως «αππωμένη».”

Εσένα τι σε κεντρίζει περισσότερο και τι προσέχεις πρώτα σε μια γυναίκα;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending