fbpx

5+1 διαδεδομένα “κεραστικά” που ανταλλάζαμε όλοι στο σχολείο όποτε γιορτάζαμε!

Μια από τις μεγαλύτερες χαρές και αναμνήσεις που έχουμε από τον καιρό που ήμασταν δημοτικό, ήταν όταν κάποιος/α συμμαθητής/τρια μας είχε γενέθλια ή ονομαστική γιορτή του/ της τζιαι έφερναν μας κεραστικό.

Ακόμα θυμούμαι ως τωρά που εβουρούσαμεν ούλλοι κατά πάνω τους, σαμπώς τζιαι ήταν αγώνας δρόμου. Όπως τα γεράκια, εθέλαμε να αρπάξουμε ούλλοι που μια σοκολάτα τζιαι να του πούμε τζιαι ένα ευχαριστώ που μας έδωκε τούτη τη χαρά.

Το αστείο ήταν που μας ελάλε η δασκάλα μας να περιμένουμε μέχρι το διάλειμμα για να κεραστούμε τζιαι εμείς επαρακαλούσαμε να περάσει η ώρα πώς τζιαι πώς.

Υπάρχουν διάφορα είδη σοκολάτων που μας κερνούσαν οι συμμαθητές μας, αλλά τα πιο συχνά και αγαπημένα είναι τα ακόλουθα:

 

1
KitKat

Η πολυαγαπημένη σοκολάτα με γκοφρέτα, με το γνωστό σλόγκαν “Have a break, Have a KitKat“. Ήταν η πιο δημοφιλής, που μέσα σε λίγα λεπτά γινόταν ανάρπαστη.

Υπήρχαν φορές που εν μας άρεσκε να μας φέρνουν την ίδια ούλλοι, γιατί οι παραπάνω μόνο τη συγκεκριμένη εκερνούσαν. Σκέφτου να πιάσεις 5 KitKat την ίδια μέρα

2
Chikita

Αυτή η σοκολάτα με γεύση φράουλα της Φρου-Φρου, ήταν από τα πιο διαδεδομένα κεραστικά τζιαι δεν εμπορούσαμε να τη χορτάσουμε, γιατί ετρώαμε την στο δευτερόλεπτο!

3
Mallow

Και ποιος δεν θυμάται αυτό το μαλακό γλυκό;! Με γεύση marshmallow και μπισκότο και καλυμμένο με σοκολάτα!

Το συγκεκριμένο κεραστικό, εκάμναμε λίγη ώρα ώσπου να το φάμε, επειδή είχε τόσο ωραία γεύση τζιαι απλά εν εθέλαμε να τελειώσει. Αργά και σταθερά…

4
Joker

Η πιο μινιατούρικη σοκολάτα της Φρου-Φρου, καλυμμένη με μπισκότο και με μασκότ ένα χαμογελαστό ζογκλέρ.

Παραμένει ακόμα και σήμερα ένα πολύ διαδεδομένο κεραστικό στο δημοτικό που προτιμούν αρκετοί!

5
Bounty

Ποιος μπορεί να ξεχάσει αυτή την ξεχωριστή σοκολάτα, με γεύση καρύδας και με αυτό το μικροσκοπικό μέγεθος;

Αρκετοί την επέλεγαν για αλλαγή, για να μην προτιμήσουν τη σταθερή KitKat (τζιαι αφήναν μας με τούτη τη γλυκιά αίσθηση στο τέλος)!

6
Twix

Η πιο γλυκιά σοκολάτα με γεύση καραμέλα και μπισκότο. Βρίσκεται και αυτή ανάμεσα στις πιο δημοφιλείς σοκολάτες που μας κερνούσαν οι συμμαθητές μας στο δημοτικό, αφού σχεδόν κάθε εβδομάδα ετρώαμε την.

Εσύ θυμάσαι άλλα κεραστικά που αντάλλαζες τον καιρό που πήγαινες δημοτικό;  Αν ναι, γράψε τα στα σχόλια!

 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending