fbpx

Τα 5 μακιγιάζ που θα κάνουν τα καστανά σου μάτια να φαίνονται τέλεια!

Ποιος σου είπε ότι μόνο τα γαλάζια ή τα πράσινα μάτια είναι ελκυστικά; Ποιος σου είπε ότι εσύ που έχεις καστανά (όπως κι εγώ) δεν μπορείς να εντυπωσιάσεις;

Με το σωστό μακιγιάζ μπορείς να τα αναδείξεις και να τα κάνεις να φαίνονται πολύ εκφραστικά! Γι’ αυτό κι εγώ σου έχω συγκεντρώσει 5 μακιγιάζ που θα αναδείξουν τα καστανά σου μάτια, τα οποία εσύ μπορεί να θεωρείς βαρετά!

Δες τα looks εδώ:

1
Soft brown smokey eye

pinterest

Επιλέγοντας να δημιουργήσεις ένα smokey eye με καφέ γήινους τόνους θα τονίσεις το βλέμμα σου και κατ’επέκταση το σχήμα των ματιών σου. Μπορείς ακόμη αν θέλεις να χρησιμοποιήσεις ένα μαύρο eyeliner για να κάνεις πιο sharp το μάτι σου και είσαι έτοιμη!

Φρόντισε να βάλεις και στο κάτω μέρος των ματιών σκιά. Με αυτό τόν τρόπο θα τα κάνεις να φαίνονται πιο εκφραστικά και μεγάλα.

2
Golden sands smokey eye

Instagram: kimkardashian

Γενικά το χρυσό και οι αποχρώσεις του είναι ένα από τα χρώματα που κολακεύουν απίστευτα τα καστανά μάτια! Εγώ σου προτείνω να χρησιμοποιήσεις το χρυσό στο κέντρο των ματιών σου σε συνδυασμό με ένα κεραμιδί στη κόγχη. Να είσαι σίγουρη ότι το αποτέλεσμα θα γοητεύσει!

3
Αποχρώσεις μπλε και μωβ

fave.co

Όσο κι αν δε το πιστεύεις, το μπλε και οι αποχρώσεις του, όπως είναι το λιλά ταιριάζουν απόλυτα με τα καστανά σου μάτια, οπότε δεν έχεις παρά να το δοκιμάσεις!

Είτε με κανονική σκιά είτε με glitter, οι αποχρώσεις αυτές θα σου χαρίσουν γοητεία και λάμψη. Μη ξεχάσεις να το εφαρμόσεις και στην υγρή γραμμή των ματιών!

4
Red tones smokey eyes

eyemakeupforall.com

Αν το μπλε δε σε πείθει, σου έχω την εναλλακτική! Το κόκκινο, πέρα από τα ρούχα, είναι τάση και στο μακιγιάζ φέτος και μάλιστα ιδανικό για τα καστανά μάτια! Γι’αυτό μη διστάσεις να κάνεις ένα μακιγιάζ σε αποχρώσεις του κόκκινου!

5
Κίτρινες και πορτοκαλί σκιές

Instagram: emrata

Οι πορτοκαλί σκιές είναι αυτές που θα κάνουν τα μάτια σου να φαίνονται πιο γλυκά. Αντί μαύρο μολύβι ή eyeliner προτίμησε να τα τονίσεις με καφέ σκούρο μολύβι. Το βλέμμα σου δε θα δείχνει σκληρό, αλλά αντιθέτως θα είναι πολύ ωραία τονισμένο και sexy ταυτόχρονα!

Εσύ ποιο από αυτά τα looks θα τολμήσεις;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending