fbpx

Αυτές είναι οι νέες ταινίες του 2018 με LGBT περιεχόμενο που αξίζει να δεις!

Το 2017 μας άφησε με μερικές από τις καλύτερες LGBT ταινίες που έχουν βγει ως τώρα: Call me by your name, God’s Own Country, Thelma, BPM, κ.ά.

Κανείς όμως δεν είπε πως φέτος δεν θα έχουμε και άλλες ανάλογες του είδους αυτού ταινίες.

Το ουράνιο τόξο σκάει ξανά και ακολουθούν μερικές από τις πολλά υποσχόμενες LGBT ταινίες του 2018:

 

1
Love, Simon

Όλοι αξίζουν μια μεγάλη ιστορία αγάπης. Αυτό όμως είναι λίγο δύσκολο για τον δε-καεπτάχρονο Σάιμον Σπιέρ, και αυτό διότι κανείς δεν γνωρίζει πως είναι ομοφυλόφι-λος, παρά μόνο ο ανώνυμος, διαδικτυακός του φίλος, ο Μπλου.

Πρόκειται για μία ξεκαρδιστική και συγκινητική ιστορία, που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 16 Μαρτίου 2018.

2
The Miseducation of Cameron Post

Η ιστορία κάνει αναφορά σε ένα κορίτσι του 1993, που εξαναγκάζεται σε θεραπεία της ομοφυλοφιλικής του ταυτότητας, αφότου το «έπιασαν» με την Prom Queen του σχολείου του. Προβλήθηκε τον Γενάρη του 2018 στο Sundance Film Festival.

3
Disobedience

Η πλοκή αφορά μια γυναίκα που επιστρέφει στον τόπο, όταν το πάθος της για μια παιδική της φίλη αναζωπυρώνεται, οδηγώντας και τις δυο τους σε ένα παιχνίδι εξερεύνησης των ορίων της πίστης και της σεξουαλικότητας. Η προβολή της έχει σημειωθεί για τις 27 Απριλίου 2018.

4
Freak Show

Η ιστορία αφορά ένα αγόρι, τον Μπίλυ Μπλούμ, ο οποίος δοκιμάζει να διαγωνιστεί ως homecoming queen στο άκρως συντηρητικό του σχολείο. Κυκλοφόρησε 12 Γενάρη του 2018.

5
Believer

Ο τραγουδιστής των Imagine Dragons, Dan Reynolds, αναλαμβάνει να διερευνήσει πώς η Εκκλησία μεταχειρίζεται τα μέλη της ΛΟΑΤ κοινότητας.

Με την αύξηση του ποσοστού αυτοκτονιών της πολιτείας της Γιούτα, η ανησυχία του για τις πολιτικές της Εκκλησίας τον στέλνουν σε μια απροσδόκητη πορεία αποδοχής και αλλαγής.

6
Saturday Church

Αυτή η τρυφερή ιστορία «μεγαλώματος» ακολουθεί τον ντροπαλό και θηλυπρεπή Οδυσσέα που αμφισβητεί την ταυτότητα του και τη θρησκεία του, ενώ ζει με τη συντηρητική του θεία.

Τότε, γνωρίζει μια ακτινοβολούσα τρανσέξουαλ κοινότητα, που τον εισάγει σε ένα πρόγραμμα για τη νεολαία των ΛΟΑΤ, όπου μπορεί να ξεφύγει από την καθημερινότητά του και να βρει το αληθινό του πάθος. Κυκλοφόρησε το Γενάρη του 2018.

7
Adam

Βασισμένη στο μυθιστόρημα του Ariel Schrag, η ιστορία αυτή ακολουθεί τον Adam, έναν έφηβο που περνάει το καλοκαίρι του στη Νέα Υόρκη με τη μεγαλύτερη αδελφή του, η οποία είναι μέλος της λεσβιακής και της ακτιβιστικής κοινότητας της πόλης.

Εν τω μεταξύ, πάνω σε μια συνάντηση, ο Adam, πιστεύει ότι έχει βρει το κορίτσι των ονείρων του. Κάνει λάθος όμως, διότι το άτομο αυτό είναι τρανς. Άραγε, θα μπορέσει να πει σ’ αυτό το άτομο την αλήθεια;

8
Boy Erased

Ο γιος ενός βαπτιστή ιεροκήρυκα αναγκάζεται να συμμετάσχει σε ένα εκκλησιαστικό πρόγραμμα ομοφυλοφιλικής μετατροπής. Πρόκειται να κυκλοφορήσει το Σεπτέμβρη του 2018.

9
A Fantastic Woman

Η ιστορία αφορά μια τρανς σερβιτόρα και τραγουδίστρια νυχτερινών κέντρων, η ζωή της οποίας ταράσσεται μετά το θάνατο του μεγαλύτερου της σε ηλικία αγοριού.

Εσύ ποια από τις πιο πάνω ταινίες θα ήθελες να δεις;


Το άρθρο γράφτηκε από τον αναγνώστη μας Φώτη Κυπραίο και στάληκε στο StudentLife για δημοσίευση.


Στείλε μας κι εσύ το δικό σου άρθρο, video ή εικόνα εδώ: SUBMIT & GO VIRAL

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending