fbpx

Έλα στη μουσική μας βραδιά στα TGI Fridays Διαγόρου με δωρεάν είσοδο και ειδικές προσφορές!

Μετά την μεγάλη επιτυχία που σημείωσε η προηγούμενη μουσική βραδιά που διοργανώσαμε στα TGI Fridays δεν θα μπορούσαμε να μην την επαναλάβουμε! Ήρθε λοιπόν η στιγμή για ένα 2ο acoustic night που διοργανώνει η ομάδα του StudentLife σε συνεργασία με τα TGI Fridays και 2 νεαρούς καλλιτέχνες που θα σε διασκεδάσουν!

Άσε για λίγο στην άκρη το διάβασμα και τις ενδιαμέσες και έλα με την παρέα σου να χαλαρώσεις σε μια διαφορετική rock βραδιά στα TGI Fridays Διαγόρου!

Πότε:

Τετάρτη 14 Μαρτίου, 8:30 μ.μ.

Πού:

Στα TGI Fridays Διαγόρου, στο κέντρο της Λευκωσίας

Κρατήσεις:

Για να απολαύσεις την βραδιά είναι απαραίτητη η κράτηση στο τηλέφωνο 99387386.

Special Tip:

Για τη μουσική βραδιά θα ισχύει η προσφορά του StudentLife και των TGI Fridays για €5 έκπτωση σε κάθε κυρίως γεύμα! Κατέβασε ΕΔΩ τον εκπτωτικό κωδικό για ‘σένα και την παρέα σου. Αν πάλι θα έρθεις για ποτό και μουσική, τότε μάθε πως μπορείς να απολαύσεις επιλεγμένα TGI Fridays cocktails με μόνο €5!

Μουσική:

Την ψυχαγωγία μας και την καλή μας διάθεση θα αναλάβει ένα rock & fun duo, οι Σταύρος Γρηγορίου και Γιώργος Κλεάνθους, γνωστοί και ως ReCover.

Οι 2 μουσικοί θα μας ερμηνεύσουν covers γνωστών και αγαπημένων τραγούδιων από τα 70s μέχρι και σήμερα. Ο Σταύρος είναι γνωστός για τη διασκέδαση που προσφέρει στο κοινό από τις εμφανίσεις του σε πολλά bars της Λευκωσίας, ενώ ο Γιώργος ανήκει στην μπάντα που παίζει στο “the Λούης NIGHT SHOW”.

Παρέα με μια ακουστική κιθάρα, ένα keyboard και μπόλικη θετική ενέργεια θα μας ερμηνεύσουν κομμάτια από Coldplay, Bruno Mars, Sia, Michael Jackson κ.ά., με τον δικό τους μοναδικό τρόπο! Το κοινό φυσικά θα μπορεί να διαμορφώσει τη βραδιά με τις δικές του μουσικές προτιμήσεις και τη θερμή του συμμετοχή.

Τα υπόλοιπα θα τα πούμε από κοντά την Τετάρτη 14/3 στα TGI Fridays Διαγόρου, στο κέντρο της Λευκωσίας!

Σε περιμένουμε με την παρέα σου για ακόμα μια αξέχαστη μουσική βραδιά! 

Κάνε την κράτησή σου έγκαιρα στο 99387386*

*Μόνο με κρατήσεις.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending