fbpx

Έβαλε τους πρώτους βαθμούς στο σακούλι το Ευρωπαϊκό!

Αντέδρασε με τον καλύτερο τρόπο στην ήττα της πρεμιέρας από το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου, αφού επικράτησε του Πανεπιστημίου Κύπρου (3-0) πιο δύσκολα από ότι δείχνει το τελικό σκορ, πετυχαίνοντας έτσι την πρώτη του νίκη στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα Φούτσαλ Γυναικών.

Αποφασισμένες να σκοράρουν νωρίς για να ευκολύνουν το έργο τους μπήκαν στο παρκέ οι φουτσαλίστριες του Φρίξου Πιερή, την ώρα που οι αντίστοιχες του Αντρέα Καλλινίκου προσπαθούσαν να κρατήσουν μπάλα.

Παρά το σφυροκόπημα της εστίας της ανα διαστήματα, η τερματοφύλακας του Πανεπιστημίου Κύπρου, Άντρια Παναγιώτου (MVP του αγώνα), πραγματοποίησε σωρεία αποκρούσεων με το ημίχρονο να τελειώνει 2-0 (10′ Χρυστάλλα Χαραλάμπους, 15′ Βικεντία Γεωργίου).

Στο ξεκίνημα του Β’ ημιχρόνου, το Πανεπιστήμιο Κύπρου παρουσιάστηκε πιο απαιτητικό στην επίθεση, δημιουργώντας και χάνοντας τις δικές του ευκαιρίες για να ξαναμπεί στο παιχνίδι την ώρα που οι γηπεδούχες παρέμεναν πάντα επικίνδυνες στην αντεπίθεση.

Σε μια τέτοια στο 37′ η Χρυστάλλα Χαραλάμπους έκανε το 3-0 βάζοντας ουσιαστικά τελεία στο ματς, μιας και παρά την προσπάθεια φιλοξενουμένων και γηπεδούχων το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τέλος.

Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου: Γεωργίου Ν., Αντωνίου Α., Ματθαίου Μ., Αυγουστή Μ., Κλεάνθους Χ., Χαραλάμπους Χ., Κλείτου Α., Γεωργίου Β., Πανταζή Α., Χρυσάνθου Α., Τίγρη Σ.

Πανεπιστήμιο Κύπρου: Ριχάπ Φ., Γιάννη Μ., Ιωαννίδη Β., Αναστάση Γ., Ιωσηφάκη Στ., Παναγιώτου Α., Ψυχογιουδάκη Ε., Παναγίδη Κ., Ρουσιά Α., Παναγιώτου Κ.

Φωτογραφικό υλικό του αγώνα στη σελίδα μας στο Facebook

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending