fbpx

Το “The Mall of Engomi” βράβευσε φοιτητές του Πανεπιστημίου Λευκωσίας!

Τους φοιτητές του Τμήματος Σχεδιασμού και Πολυμέσων του Πανεπιστημίου Λευκωσίας που συμμετείχαν σε διαγωνισμό με αφορμή την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου βράβευσε το The Mall of Engomi.

Το διαγωνισμό με θέμα «One Love – One Community» διοργάνωσαν το ίδιο το εμπορικό κέντρο σε συνεργασία με το Τμήμα Σχεδιασμού και Πολυμέσων του Πανεπιστημίου Λευκωσίας.

Στόχος του διαγωνισμού ήταν η δημιουργία πρωτότυπων έργων που να σχετίζονται με την αγάπη μέσα από ποικίλες προσεγγίσεις όπως είναι η κοινότητα, η ανθρωπότητα, η διαφορετικότητα κ.ά.

Οι φοιτητές προετοίμασαν τις δημιουργίες τους μεταξύ Νοεμβρίου 2017 και Ιανουαρίου 2018. Με τη λήξη του διαγωνισμού τα έργα τοποθετήθηκαν στον εσωτερικό χώρο του The Mall of Engomi, όπου θα παραμείνουν μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου, ώστε να έχουν την ευκαιρία να τα απολαύσουν και οι επισκέπτες του εμπορικού κέντρου.

Η κριτική επιτροπή ανακήρυξε τους νικητές, οι οποίοι κέρδισαν κουπόνια για αγορές από τα καταστήματα του The Mall of Engomi. Το πρώτο βραβείο με κουπόνια αξίας 300 ευρώ, απονεμήθηκε στον Konstantyne Zhdanov, φοιτητή του Τμήματος Σχεδιασμού και Πολυμέσων του Πανεπιστημίου Λευκωσίας.

Ισόπαλοι στη δεύτερη θέση αναδείχθηκαν οι συμφοιτητές του Kυριάκος Παπαχριστοδούλου και Ειρήνη Καρότση, οι οποίοι κέρδισαν κουπόνια αξίας 200 ευρώ ο καθένας. Σε όλους τους υπόλοιπους συμμετέχοντες προσφέρθηκαν κουπόνια αξίας 100 ευρώ, ως έμπρακτη αναγνώριση από το The Mall of Engomi για τη δημιουργική αυτή προσπάθεια.

Το The Mall of Engomi αποδεικνύει ακόμα μια φορά ότι αποτελεί ένα ολοκληρωμένο προορισμό, αλλά και πόλο δραστηριοτήτων για την τοπική κοινωνία. Ταυτόχρονα στηρίζει και ενθαρρύνει τους νέους να αναπτύξουν τη δημιουργικότητα και το ταλέντο τους.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending