fbpx

Πανεπιστήμιο Κύπρου: Αιτήσεις για Μετεγγραφές και για Απόκτηση Δεύτερου Πτυχίου!

Η Υπηρεσία Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας (ΥΣΦΜ) του Πανεπιστημίου Κύπρου ανακοινώνει ότι η περίοδος υποβολής αιτήσεων για Μετεγγραφές (Εξωτερικές και Εσωτερικές) και για Απόκτηση Δεύτερου Πτυχίου για έναρξη φοίτησης το Χειμερινό Εξάμηνο 2018-19 (Σεπτέμβριος 2018), αρχίζει από την Παρασκευή, 9 Μαρτίου 2018 μέχρι και την Παρασκευή, 23 Μαρτίου 2018.

 

Αιτήσεις θα γίνονται δεκτές μόνο για συγκεκριμένα Τμήματα/Προγράμματα Σπουδών του Πανεπιστημίου, τα οποία διαθέτουν κενές θέσεις. Δες τα εδώ!

Τα πιο κάτω Τμήματα δεν διαθέτουν κενές θέσεις για Μετεγγραφές (Εσωτερικές/Εξωτερικές) και για Απόκτηση Δεύτερου Πτυχίου:

  • Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και Δημόσιας Διοίκησης
  • Τμήμα Πληροφορικής

Πληροφορίες και Αιτήσεις

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εξασφαλίσουν τις αιτήσεις και όλες τις σχετικές πληροφορίες για τα κριτήρια εισδοχής μέσω της διαδικασίας Μετεγγραφών και Δεύτερου Πτυχίου από το Γραφείο Εξυπηρέτησης της Υπηρεσίας Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας, στο Κτίριο Συμβουλίου – Συγκλήτου Αναστάσιος Γ. Λεβέντης (ισόγειο) στην Πανεπιστημιούπολη ή από την ιστοσελίδα της Υπηρεσίας στη διεύθυνση εδώ.

Υποβολή αιτήσεων

Οι αιτήσεις μαζί με τα απαραίτητα πιστοποιητικά/ βεβαιώσεις πρέπει να υποβληθούν στην Υπηρεσία Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας από την Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018 μέχρι και την Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018.

Οι αιτήσεις θα παραλαμβάνονται από τις 09:00 μέχρι και τις 13:30 στο Γραφείο 1 και 3, της Υπηρεσίας Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας στην Πανεπιστημιούπολη ή μπορούν να σταλούν ταχυδρομικώς (με σφραγίδα ταχυδρομείου μέχρι και την Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018) στη διεύθυνση Πανεπιστήμιο Κύπρου, Υπηρεσία Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας, Λεωφ. Πανεπιστημίου 1, 2109 Αγλαντζιά, Τ.Θ. 20537, 1678 Λευκωσία, Κύπρος. Στο φάκελο πρέπει να αναγράφεται η ένδειξη «Αίτηση για Μετεγγραφή ή για Απόκτηση Δεύτερου Πτυχίου στο Πανεπιστήμιο Κύπρου».

Υπογραμμίζεται ότι αιτήσεις στις οποίες δεν έχουν επισυναφθεί όλα τα αποδεικτικά στοιχεία και/ή τα απαιτούμενα πιστοποιητικά ή/και παραληφθούν εκπρόθεσμα, δεν λαμβάνονται υπόψη.

Ανακοίνωση Αποτελεσμάτων

Τα αποτελέσματα αναμένονται να ανακοινωθούν γύρω στα τέλη Μαΐου 2018, με ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της Υπηρεσίας Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το Γραφείο Εξυπηρέτησης της ΥΣΦΜ (τηλ. 22 89 4021, fm@ucy.ac.cy) ή με το Γραφείο Προπτυχιακών Σπουδών (τηλ. 22 89 4039, andronikou.lola@ucy.ac.cy)

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending