fbpx

Σπουδαία εμφάνιση και μεγάλη νίκη για το ΤΕΠΑΚ!

Χρόνο με τον χρόνο το καλαθοσφαιρικό τμήμα αντρών του ΤΕΠΑΚ κάνει σημαντικά βήματα προόδου! Στο παιχνίδι για τη 2η αγωνιστική του Πανεπιστημιακού Πρωταθλήματος Μπάσκετ Ανδρών επιβλήθηκε του Πανεπιστημίου Κύπρου με 57-41.

Από το “καλησπέρα” φάνηκε πως οι καλαθοσφαιριστές του Πανεπιστημίου της Λεμεσού είχαν τρελά κέφια, αφού φόρτωναν το καλάθι των φιλοξενουμένων ανοίγοντας τη διαφορά από νωρίς.

Από την πλευρά του το Πανεπιστήμιο Κύπρου παρουσιάστηκε νωθρό στην άμυνα την ώρα που επιθετικά, όσο και να το πάλευε, δεν μπορούσε να βρει λύσεις. Έτσι, το πρώτο δεκάλεπτο έκλεισε στο +15 για τους γηπεδούχους (26-11).

Παρόμοια ήταν η εικόνα του αγώνα και στο 2ο δεκάλεπτο με το ΤΕΠΑΚ να είναι καλύτερο και το Πανεπιστήμιιο Κύπρου να παρουσιάζεται άστοχο.

Με επιμέρους σκορ 13-10, οι γηπεδούχοι όχι απλά διατήρησαν αλλά αύξησαν τη διαφορά με την κόρνα του ημιχρόνου να βρίσκει τις 2 ομάδες στο 41-21.

Με την έναρξη του Β’ ημιχρόνου, οι φιλοξενούμενοι παρουσιάστηκαν βελτιωμένοι στην άμυνα, με τα ποσοστά αστοχίας όμως στην επίθεση να παραμένουν στα ίδια, ψηλά επίπεδα.

Το ΤΕΠΑΚ, από την πλευρά του, έχοντας χτίσει μια αξιοσέβαστη διαφορά έριξε ρυθμούς με αποτέλεσμα το 3ο δεκάλεπτο να κλείσει στο 51-28.

Το 4ο δεκάλεπτο ήταν πλέον τυπικής διαδικασίας μιας και με βάση την εικόνα των 2 ομάδων το +21 έμοιαζε πολύ δύσκολο να ανατραπεί. Το Πανεπιστήμιο Κύπρου επιχείρησε να “μαζέψει” κάπως τη διαφορά με το ΤΕΠΑΚ να κάνει πλέον συντήρηση.

Η λήξη του αγώνα βρήκε τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα, νίκη που τους επιτρέπει καλύτερο πλασάρισμα στη βαθμολογία ενόψει συνέχειας. Αντίθετα, το Πανεπιστήμιο Κύπρου μετρά 2 ήττες σε 2 παιχνίδια.

Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου: Πασιαλής Ι., Παλατές Π., Αργυρού Μ., Κουγιώνη Μ., Στυλιανού Χ., Κυριάκου Ν., Κουκούνης Γ., Ιωάννου Α., Χριστοδούλου Σ., Καμπούρης Π., Σταύρου Ν.

Πανεπιστήμιο Κύπρου: Γεωργίου Μ., Ρούσου Π., Δουκανάρης Π., Μάνναρης Γ., Αριστοδήμου Γ., Αντωνιάδης Στ., Τσιντάς Α., Χατζηγεωργίου Λ., Τσέλιος Γ., Κυριάκου Σ.

Φωτογραφικό υλικό του αγώνα στη σελίδα μας στο Facebook

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending